POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Binance će delistirati Helium (HNT)

Helijum fondacija objavila je odgovor nakon što je Binance.US objavio svoje planove da ukloni trgovačke parove HNT/USD i HNT/USDT  21. marta. Fondacija je navela da će, iako su veoma razočarani ovom odlukom Binance.US, ostati u kontaktu sa menjačnicom u nastojanju da je „obrazujete o osnovnim inicijativama mreže i razvojnoj mapi“.

Helium tim je takođe pozvao investitore da razmotre prenošenje svog HNT-a korišćenjem aplikacije Helium Wallet otvorenog koda ili prelaskom na jedno od 20 mesta koja trenutno još uvek podržavaju HNT trgovačke parove.

Čini se da je odluka Binance.US da ukloni HNT trgovačke parove zasnovana na migraciji Heliuma u ​​Solanu. Uprkos tome, Helium je i dalje posvećen migraciji i izjavio je da će radikalno povećati korisnost mreže i pomoći u usmeravanju više resursa za postizanje njihovog cilja pristupačnog komunikacionog sloja za sve ljude i uređaje.

U ovom odgovoru, tim je takođe otkrio da će direktno nakon migracije, aplikacija Helium podržati izvorni subDAO token otkup, kao i druge integracije unutar Solanine DeFi platforme. Ovo će otključati još više decentralizovanih trgovačkih mesta za HNT.

Podaci CoinMarketCap-a pokazuju da se HNT trenutno trguje po ceni od 2,37 dolara nakon povećanja cene od 3,79% u poslednja 24 sata. Kriptovaluta je takođe dostigla maksimum od 2,42 dolara u istom vremenskom periodu.

HNT-ov 24-časovni obim trgovanja je u zelenoj zoni i iznosi 3.210.781 dolara nakon povećanja od više od 26% od juče. Tržišna kapitalizacija HNT-a iznosi 329.906.721 dolara, što ga čini 111. najvećom kriptovalutom.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter