POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Bitkoin-ova volatilnost je sada najniža od početka januara, pokazuju podaci

Platforma za tržišno obaveštavanje, Santiment (@santimentfeed), podelila je jutros objavu na Tviteru u vezi sa performansama Bitkoina (BTC) u poslednja 24 sata. Prema postu, pad BTC-a ispod 30 hiljada dolara se smatra većim problemom nego što zaista jeste.

Prema Santimentu, to je uglavnom zbog činjenice da je 30 hiljada dolara važan psihološki nivo za BTC. Pad ispod ovog nivoa bi stoga mogao značiti da mnogi trgovci veruju da je BTC na putu dole.

Iako bi to moglo biti tačno u većini slučajeva, Santiment je istakao činjenicu da uprkos tome što se BTC sada trguje ispod 30 hiljada dolara, volatilnost lidera kripto tržišta nije bila ovako niska od početka januara ove godine. Santiment je zaključio post navodeći da kada su trgovci u nedoumici, ponekad je najbolje samo „umanjiti“ i pogledati širu sliku.

CoinMarketCap pokazuje da BTC trenutno trguje rukama po ceni od 29.737,70 dolara nakon pada cene od 0,61% u poslednja 24 sata. BTC trenutno trguje između 24-časovnog minimuma od 29.154,85 ​​dolara i dnevnog maksimuma od 29.947,89 dolara.

Ovaj pad cene je okrenuo nedeljni učinak kralja kriptovaluta u crveno, pošto je BTC sada u padu od 1,20% u poslednjih sedam dana. BTC je takođe oslabio u odnosu na Ethereum (ETH) tokom prošlog dana za oko 1,11%. U međuvremenu, 24-časovni obim trgovanja BTC-a trenutno je u zelenoj zoni i iznosi 17.080.177.347 dolara nakon povećanja od više od 15%.

Izvor: CoinEdition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter