Nauči kako se investira u akcije na berzi – PRIJAVI SE

Da li će Dogecoin postati token kompanije Twitter?

Kripto zajednica misli da bi DOGE mogao postati zvanični uslužni token na Twitter-u.
Kripto entuzijasta rekao je da bi Musk trebalo da bude partner sa plaćanjem otpornim na prevaru kao što je FlexaHQ.
Ranije je inženjer nagovestio da Twitter radi na prototipu kripto novčanika.

Pošto “otac” Dogecoin-a (DOGE), Elon Musk, preuzima platformu za društvene mreže Twitter, kripto zajednica spekuliše o verovatnoći da će mem token postati zvanični token na Twitter-u.

Juče je osnivač Cardano Blockchain-a, Čarls Hoskinson, tvitovao da može da vidi mogućnost da se DOGE nekako spoji sa Twitter platformom sada kada je Tvitter u rukama Elona Maska.

Hoskinsonov komentar može da implicira da bi kompanije koje vode poslovne kampanje na Twitteru mogle da plaćaju reklame putem tokena meme. Kripto entuzijasta je dodao da bi novi milijarder vlasnik Twitter-a mogao da se udruži sa procesorima plaćanja otpornim na prevaru kao što su FlexaHQ i Amptoken Foundation kako bi olakšali ta DOGE plaćanja na pozadini.

Pre nekoliko dana, frontend inženjerka Džejn Mančun Vong je tvitovala da Twitter radi na prototipu novčanika koji podržava kripto depozit i povlačenje. Iako nema zvaničnog obaveštenja ili komentara kompanije koji bi potkrepili njenu tvrdnju.

Zanimljivo je da je na pitanje da li će Dogecoin blockchain preći na konsenzus dokaza o ulozima, osnivač Cardano (ADA) ponudio da izvrši migraciju besplatno, dodajući da bi to trebalo da bude ADA bočni lanac.

Otkako je Musk ove nedelje preuzeo vođstvo na Twitter-u, ulaganja u najpopularniji mem token su naglo porasla. Od svih deset najboljih kripto tokena, cena Dogecoina je porasla za preko 47% u poslednjih sedam dana.

DOGE se trenutno trguje po ceni od 0,08606 dolara, sa ogromnim povećanjem od 15% u prethodna 24 sata.
U odnosu na Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH), dobio je preko 12% u istom periodu.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter