POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Dogecoin prestigao Shiba Inu u procentualnim dobitcima!

  • Dogecoin je sustigao Shiba Inu u dobitcima
  • Tržište kriptovaluta je videlo znake oporavka u nedavnoj prošlosti
  • Baby Dogecoin je nadmašio druge “meme” kriptovalute sa temom pasa

Oko 63% vlasnika Dogecoin-a i dalje ostvaruje profit, prema statistikama kompanije za analizu blokova, IntoTheBlock. Preostalih 35% vlasnika Dogecoina gubi novac.

Poređenja radi, 45% investitora u kriptovalutu Shiba Inu ostvaruje profit, dok čak 54% i dalje gubi novac, iako je tržište kriptovaluta nedavno počelo da se oporavlja a cena Shiba Inu koina porasla skoro 100% sa nedavnog dna u decembru.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, vrednost obe kriptovalute je doživela nagli pad, iako je u nedavnoj prošlosti došlo do izvesnog poboljšanja. Prema statistikama koje je obezbedio CryptoCompare, performanse obe kriptovalute tokom prethodne godine su bile prilično povezane.

doge vs shib
Tabela promene DOGE u odnosu na SHIB, Izvor: Cryptocompare

Stručnjaci predviđaju da će februar ostati u prijatnom sjećanju za investitore, posebno one koji se klade na popularne meme kriptovalute poput Flokija, Baby DogeCoin-a i Shiba Inu koina. 

Baby Doge Coin, spinoff već postojećeg Dogecoin-a, doživeo je značajno povećanje cene 7. februara, sa vrednošću koja je porasla za skoro 9.50%, prema podacima Coinmarketcap-a.

Iako se ovaj rast od tada stabilizovao, Baby Doge Coin je nadmašio druge kriptovalute sa temom pasa, kao što su Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) i BoneShibaSwap (BONE).
Na nedeljnom nivou Baby Doge Coin  porastao je za 114%.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter