POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

FIFA pokreće NFT platformu na Algorandu (ALGO) uoči početka Svetskog prvenstva

Sa dugo očekivanim 22. izdanjem FIFA Svetskog prvenstva koje se priprema za početak, fudbalski navijači i NFT entuzijasti mogu da očekuju poslasticu uoči najvećeg sportskog događaja na svetu. Predstojeća NFT platforma sa temom fudbala je postavljena da sadrži sve najveće trenutke iz istorije sporta, kao i umetnička dela kao što su timske slike klasičnih evropskih reprezentacija.

FIFA+ Collect NFT kolekcija će biti objavljena na FIFA+ platformi tokom druge polovine septembra. Pokrenuta od strane Algorand-a (ALGO), sportska NFT platforma će sadržati kolutove najznačajnijih momenata turnira iz istorije⁠—ali interaktivne karakteristike platforme su ono što je zaista razlikuje od tradicionalnih kolekcija nalepnica.

Kao što je izjavila direktorka FIFA-e Romi Gai: „Fanovi se menjaju i fudbalski navijači širom sveta se bave igrom na nove i uzbudljive načine“. Na kraju krajeva, posedovanje dela fudbalske istorije nikada nije bilo lakše, a FIFA+ Collect NFT platforma ima za cilj da „demokratizuje mogućnost posedovanja dela FIFA Svetskog prvenstva“.

Do sada, 2022. godine, Algorand (ALGO) je postigao niz uzbudljivih partnerstava, počevši od platforme za deljenje muzike LimeVire, a potom i decentralizovane muzičke platforme VYBE. Štaviše, Algorand (ALGO) je završio kupovinu zaštićene muzičke platforme Napster.

Dopunjujući svoje impresivne poduhvate u muzičkoj industriji, Algorand (ALGO) je 5. maja 2022. najavio partnerstvo sa FIFA-om. Kompanija bi trebalo da bude jedan od dva sponzora blokčejna u Dohi, u Kataru, ovog novembra, zajedno sa Crypto.com.

Izvor: investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter