POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Gap, Foot Locker, Ross Stores rastu u premarket-u; Williams-Sonoma pada

Gap akcije su porasle za 8,9% nakon što je maloprodajni lanac nadmašio kvartalna prodaja i očekivanja profita, uz stabilnu potražnju za njegovom svečanom odećom i haljinama od strane bogatih potrošača uprkos porastu inflacije.

Akcije kompanije Foot Locker porasle su za 14% nakon što je kompanija za sportsku odeću podigla svoja očekivanja tokom cele godine nakon što je prijavila neočekivani porast prodaje u istoj radnji u trećem kvartalu.

Akcije JD.com porasle su za 1,4% nakon što je kineska kompanija za e-trgovinu objavila snažne kvartalne rezultate pošto su blokade u Kini u vezi sa Covidom podstakle više potrošača da kupuju na mreži.

Akcije Ross Stores-a porasle su za 16% nakon što je diskontni trgovac povećao svoju prognozu profita za celu godinu nakon što su rezultati u trećem kvartalu nadmašili očekivanja, uprkos višim cenama i očekivanim sniženjima za prazničnu sezonu.

Akcije kompanije Williams-Sonoma pale su za 8,4% nakon što je prodavac kuća i kuhinja odbio da ponovi ili ažurira smernice tokom fiskalne 2024. godine, navodeći kao razlog makro neizvesnost.

Akcije Palo Alto Networks porasle su za 9,2% nakon što je kompanija za sajber bezbednost nadmašila procene za treći kvartal i objavila kupovinu Cider Security-a za 195 miliona dolara u gotovini.

Deonice Walgreens Boots-a porasle su za 2% nakon što je JPMorgan poboljšao svoj stav u apotekarskom lancu na „prekomernu težinu“ sa „neutralnog“, navodeći svoj pomak ka većoj operaciji zdravstvene zaštite.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter