POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

MATIC porastao 21% prošle nedelje!

Polygon (MATIC) doživeo je 24-časovni pad cene prema CoinMarketCap-u.
U vreme pisanja teksta, MATIC-ova cena je pala za 1,31% i kao rezultat toga iznosi 1,52 dolara.
Uprkos 24-časovnom padu cene, MATIC-ove nedeljne performanse cena su i dalje u zelenom sa impresivnim porastom od 21,23% u poslednjih 7 dana.

Međutim, MATIC nije uspeo da ojača protiv dva lidera na kripto tržištu, Bitkoin (BTC) i Ethereum (ETH), u poslednja 24 sata. Trenutno, MATIC je u padu od 1,94% u odnosu na BTC i 1,60% u odnosu na ETH.

image 88
Dnevni grafikon za MATIC/USDT Izvor: TradingView

Cena MATIC-a je uspešno probila iznad nivoa otpora na 1,13160 dolara i 1,4801 dolara u poslednjih 7 dana. U vreme pisanja teksta, MATIC-ova cena se blago povukla i stagnira na novom nivou otpora, koji je sada podrška, na nivou od 1,4801 dolara.

Dnevni RSI indikator sugeriše da je još uvek prisutan bikovski zamah na MATIC-ovom grafikonu s obzirom na to da je dnevna RSI linija pozitivno nagnuta prema teritoriji koja je prekupljena i da je pozicionirana iznad dnevne RSI SMA linije.

9-dnevne i 20-dnevne EMA linije (eksponencijalni pokretni prosek) takođe podržavaju tezu da je na MATIC-ovom grafikonu prisutan bikovski momentum jer je 9-dnevna EMA pozicionirana iznad 20-dnevne EMA linije.

Trgovci će možda želeti da pripaze na prethodno pomenuti nivo na 1,4801 dolara. Ako MATIC-ova cena padne ispod ovog nivoa u današnjoj trgovačkoj sesiji, onda bi se MATIC-ova cena mogla povući na nivo podrške na 1,13160 dolara tokom ove nedelje pre još jednog porasta.

Odricanje od odgovornosti: Stavovi i mišljenja, kao i sve informacije podeljene u ovoj analizi cena, objavljeni su u dobroj nameri. Čitaoci moraju sami da istražuju i obave dužnu pažnju. Svaka radnja koju preduzima čitalac je striktno na sopstveni rizik. Coin Edition i njegove filijale neće se smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter