POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Milijarder Investitor Bill Miller i dalje ostaje optimističan po pitanju Bitkoina

Milijarder investitor Bill Miller ostao je optimističan u pogledu dve investicije u Bitcoin i Amazon, dok je kriptovalute nazvao „pogrešno shvaćenim“ na samitu Forbes/SHOOK Top Advisor.
Na samitu, Marvin Mekintajer, generalni direktor Morgan Stanley Private Wealth Management, i Miler su razgovarali o berzi, Federalnim rezervama i kriptovalutama.

Takođe je pomenuo nekoliko drugih poslova za koje misli da bi profitirali od budućeg oporavka tržišta.

Miler je tako nazvao bitkoin „polisom osiguranja od finansijske katastrofe, sa „ograničenim posledicama” tokom perioda nestabilnosti na tržištu jer Bitcoin nije povezan sa ostatkom finansijskog sistema.

Pozivajući se na nedavni pad i oporavak bitkoina nakon objavljivanja podataka o CPI-u, Miler je rekao da ako Federalne rezerve nastave da se zaoštravaju, bitkoin će verovatno nastaviti da nadmašuje na ovaj način.

Štaviše, legendarni investitor priznao je da su uspešne kompanije u poslednjoj deceniji sada povređene od strane agresivnih Federalnih rezervi.
Pokazujući na srebrnu postavu, rekao je da je to savršena prilika da se jeftino kupi više akcija kompanije.

Miler je predložio:

“Ako je vaš vremenski horizont duži od jedne godine, trebalo bi da budete veoma dobri na tržištu”.
Osim svoja dva omiljena izbora – Bitcoin-a i Amazona, Miler je nazvao Silvergate Capital atraktivnom investicijom koja je banka koju kontroliše Fed i koja takođe uključuje berzu kriptovaluta.

Miler je uvek podržavao moć Bitcoina kao globalnu rezervnu imovinu. Pojavio je isto samopouzdanje još u maju, kada je čitavo tržište kriptovaluta propalo nakon kolapsa Terre.
Takođe je priznao da je morao da proda deo svog bitkoina u to vreme kako bi ispunio pozive za marginu.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter