POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Obratite pažnju na ova 3 altcoin-a u narednom periodu

Ukupna kripto tržišna kapitalizacija je porasla za 0,79% – ​​što je ukupno iznosilo približno 1,20 triliona dolara, prema CoinMarketCap-u. Zanimljivo je da je najveći doprinos došao od manjih altcoina, dok su najveće kriptovalute ostvarile minimalne dobitke.

Ovaj bikovski zamah viđen na tržištu altcoina može se nastaviti u narednih nekoliko nedelja. Tri altcoina posebno, Solana, SushiSwap i Polkadot, možda će biti najbolji na tržištu altcoina u narednih nekoliko nedelja .

Solana (SOL)

SOL je bila jedna od 10 najboljih kriptovaluta kojima se trguje. Altkoin je vredeo oko 22,68 dolara nakon povećanja cene za više od 4% tokom proteklog dana. Ovo, nažalost, nije bilo dovoljno da se njegov nedeljni učinak izvuče iz minusa jer je SOL pala za 2,21% u poslednjih sedam dana.

SOL cena je ostvarila više vrednosti u poslednja dva meseca, što je bikovski znak da će cena „Ethereum-ubice“ izbiti iz trenutne faze konsolidacije. Ovu bikovsku tezu podržava nedeljni RSI. 

Sushi Swap (SUSHI)

SUSHI je imao još jedno kripto trgovanje u zelenom posle malog povećanja cene od oko 0,90%.
Uprkos ovom povećanju od 24 sata, kripto je doživeo gubitak od 0,31% samo u poslednjem satu.

Minimalni dobici SUSHI-a takođe nisu bili dovoljni da ojača u odnosu na dva lidera na tržištu. U vreme štampe, SUSHI je pao u odnosu na Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) za 0,19% i 2,73% respektivno.

Polkadot (DOT)

Poslednja 24 sata su takođe bila prilično nezgodna za DOT, pošto je kripto zabeležio mali porast cene od nešto manje od 1% tokom proteklog dana. Ovo nije mnogo popravilo nedeljne performanse altcoina jer je DOT pao za 2,88% u poslednjih sedam dana. DOT-ova tržišna kapitalizacija od 6.839.019.041 dolara svrstala ga je na 11. mesto po veličini na tržištu kriptovaluta.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter