Nauči kako se investira u akcije na berzi – PRIJAVI SE

Origin protokol je lansirao NFT platformu za odbranu od prevara sa timom iz Google, PayPal i Dropbox

Origin pokreće NFT marketplace builder „Kolekcija“ za borbu protiv sajber zločina u vezi sa NFT.
Kolekcija će biti smeštena u Origin-ovom vodećem proizvodu Origin Stori.
Članovi Origin zajednice će imati dodatnu korist od nagrade.
Za borbu protiv prevara u vezi sa NFT-om, Origin Protocol mreže zasnovan na Ethereum-u pokreće novu funkciju na svom vodećem proizvodu Origin Stori, pod nazivom „Kolekcija“. Ova funkcija će omogućiti digitalnim umetnicima i kreatorima da izgrade sopstvena NFT tržišta koja se mogu proveriti i podstaći kupce da investiraju u obezbeđen prostor.

NFT umetnici mogu da naprave svoju zvaničnu veb lokaciju i organizuju više NFT kolekcija na jednoj, praktičnoj kontrolnoj tabli i generišu nove tokove prihoda od naknada na tržištu. Zauzvrat, ovi prihodi se mogu koristiti za finansiranje budućih projekata i razvoja.

Brendirano tržište koje pokreće projekat će omogućiti kolekcionarima da kupuju NFT direktno od kreatora, što će započeti transparentnost i autentičnost koja nedostaje većini velikih tržišta danas.

Štaviše, obezbeđivanjem zbirnih informacija o detaljima od minimalne cene i obima trgovanja do nedavnih aktivnosti i listinga na vodećim NFT tržištima, i kreatori i investitori mogu da steknu korisne uvide u to kuda ide tržište i koja nova sredstva, kolekcionarska sredstva ili kolekcije u koje vredi investirati.

U narednim nedeljama, nova tržišta će pokrenuti višestruka poboljšanja proizvoda, čime će dobiti dodatne partnere na tržištu. Članovi Origin zajednice imaju dodatnu prednost što su nagrađeni sve većim brojem kreatora koji se pridružuju kolekciji.

Ovo će biti moguće zahvaljujući predlogu upravljanja koji je nedavno usvojen, gde je rečeno da se naknade platforme Origin Stori distribuiraju među vlasnicima OGN tokena koji ulažu svoje tokene za udeo u naknadama platforme Origin Stori.

Sa timom preduzetnika, osnivačem PayPal-a (NASDAQ:PYPL), ranim zaposlenima YouTube-a i inženjerskim menadžerima iz Google-a (NASDAQ:GOOGL) i Dropbox-a (NASDAQ:DBX) koji predvode razvoj u Origin Protocol-u, objavljivanje u ovoj kolekciji je najnovije u nizu izdanja velikog uticaja ovog poduhvata.

Suosnivač Origin-a, Džon Frejzer, govorio je o platformi koju je Origin izgradio tokom godina kroz Origin Stori, podsećajući se na dostignuća. Kao pioniri u NFT prostoru i uspeli smo da ostvarimo mnoge značajne NFT padove od svetski poznatih kreatora kao što su Paris Hilton, BT i Trevor Džons, dok se direktno bavimo pitanjima prevare i prevara u ovom prostoru.

S druge strane, drugi suosnivač, Metju Liu, govorio je o izazovima nagoveštavajući da NFT-ovi imaju potencijal da pokrenu novi svet digitalno izvorne trgovine, prikupljanja sredstava, vlasništva i zajednice, ali ovo sve je još uvek u ranoj fazi.

Autor članka:

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter