POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Prijave za najveći sajam zapošljavanja i praksi Career Days su otvorene!

Career Days je najveći sajam zapošljavanja i praksi u oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa koji se ove godine održava 29. put u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu.
Projekat se održava sa idejom da spoji vodeće firme iz naše zemlje sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

Case study
U sklopu projekta, 15. i 16. oktobra, organizuje se rešavanje studije slučaja u kojoj će biti predstavljeni realni izazovi iz sveta biznisa.
Kroz studiju slučaja mladi imaju priliku da kroz timski rad i mentorstvo sa najvećim kompanijama u zemlji dođu do novih rešenja.

Speed – Dating
Na dan sajma, 21. oktobra imaćete priliku da prođete kroz kratke intervjue za otvorene pozicije, kao i da se upoznate sa kompanijama koje učestvuju na sajmu.
Posao i praksu možeš pronaći u nekoj od sledećih kompanija: P&G, Frikom, N.T.S. International, United.Cloud, Clarivate, HDL Design House, HYCU, Transcom, Banca Intesa, PwC, OTP Banka, Deloitte, Mazars, Moore Stephens, Ernst&Young, Tehnomanija, California Šped, Gebruder Weiss, CAS, TMF Services, Wordwide Clinical Trials, Millenium Team, RS Agrar i druge…

Ne propusti priliku da napraviš prvi i pravi korak da zakoračiš u svet biznisa.
Prijavi se OVDE već danas na.
Vidimo se!

  1. i 16. oktobar Case Study
  2. oktobar Sajam i Speed Dating

Finansijski Putokaz je PR partner sajma zapošljavanja i praksi Career Days, te vas pozivamo da u što većem broju dođete i otkrijete potencijalne poslove i započnete vašu karijeru.

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter