POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Top 10 DeFi koina po tržišnoj vrednosti

Izvršni direktor Generation Crypto Media Channel-a, Ben GCrypto, juče je na Tviteru podelio spisak 10 najboljih koina decentralizovanih finansija (DeFi) prema tržišnoj kapitalizaciji.

Defi 1
Top 10 DeFi koina po tržišnoj kapitalizaciji Izvor: Twitter

Prvo mesto na ovoj listi zauzima Uniswap (UNI). Kriptom se trenutno trguje po ceni od 6,92 dolara nakon pada cene od 5,56% tokom poslednjeg dana. UNI je, međutim, i dalje u porastu za više od 5% tokom prošle nedelje.

Sa svojom tržišnom kapitalizacijom od 5.279.312.828 dolara, UNI je trenutno rangiran kao 17. najveća kriptovaluta u ukupnoj tržišnoj kapitalizaciji.

DeFi altkoin sa drugom najvećom tržišnom vrednošću je Chainlink (LINK). Ovo je jedna od mnogih kriptovaluta u minusu nakon pada cene od 6,56% tokom poslednjeg dana, a sada se trguje po ceni od 7,46 dolara. Sa svojom tržišnom kapitalizacijom od 3,791,552,341 dolara, LINK je trenutno 21. najveća kriptovaluta.

Treće mesto na ovoj listi zauzima Lido DAO (LDO). Poslednja 24 sata nisu bila naklonjena ni prema LDO-u jer je cena ove kriptovalute pala za više od 10%.
Ovaj koin sada vredi oko 2,70 dolara. LDO je, međutim, i dalje u porastu za više od 5% tokom prošle nedelje. Njegova tržišna kapitalizacija od 2,254,326,452 dolara znači da je LDO rangiran kao 30. najveći altkoin u smislu tržišne kapitalizacije.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter