POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Yuga Labs, tvorac Bored Ape Yacht Club-a, počeo da otpušta!

Yuga Labs, tvorac Bored Ape Yacht Club-a, počeo je restrukturiranje koje je rezultiralo ukidanjem nekoliko pozicija “širom kompanije”. Tačan broj otpuštenih nije naveden; međutim, u blogu objavljenom 6. oktobra podeljenom putem X (ranije poznatom kao Twitter), izvršni direktor Yuga Labs-a, Daniel Alegre, sugerisao je da je firma preuzela previše projekata koji su je konačno odvukli od njenih “osnovnih prioriteta”.

“Brzo sam shvatio da je postojalo nekoliko projekata koji, iako su bili dobronamerni, ili su raspršivali tim ili su zahtevali izvršna znanja izvan naših osnovnih kompetencija”, rekao je, dodajući: “Da bismo stvorili zaista neverovatne doživljaje koji su važni za naše zajednice i naš posao, moramo uložiti svoje uloge u manje ključne inicijative i udružiti se sa komplementarnim spoljnim partnerima kako bismo omogućili ove doživljaje.”

U budućnosti, Alegre je naglasio da će firma pojačati svoj fokus na izgradnju zajednice, “potpuno se posvetiti” svom projektu Otherside metaverse i obezbeđivanju partnerskih brendova.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter