POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Elon Musk: X nikada neće lansirati svoj kripto token!

Elon Musk je izjavio da njegova društvena platforma X (nekadašnji Twitter) nema planova da lansira kripto tokene u odgovoru na post vezan za sumnjive digitalne valute X i TwitterDAO.

Odgovarajući na post korisnika DogeDesigner, Musk se bavio pitanjem prevara u vezi sa tokenima poput X (X) i TwitterDAO (TWITTER), koji lažno tvrde da su povezani sa društvenom platformom. DogeDesigner je upozorio kripto zajednicu da budu oprezni u vezi sa ovim tokenima i razjasnio da ni Musk ni X nikada nisu lansirali kripto token. U svom odgovoru, Musk je tvrdio: “I nikada nećemo.”

Ranije je Musk dao naznake o integraciji kriptovaluta kao opcije plaćanja na X. Trgovci su ostali u nedoumici da li će on uvesti određeni kripto token ili će se držati svog favorita – Dogecoin-a.

Međutim, sa imenovanjem Linde Jacharino za novu izvršnu direktorku, pojavile su se sumnje u vezi sa verovatnoćom integracije DOGE-a. Ipak, nedavni komentari Muska su obnovili optimistička osećanja među investitorima u Dogecoin.

Musk je nedavno najavio svoju ambicioznu viziju transformacije Twittera u sveobuhvatnu platformu poznatu kao X, takozvani “sve-u-jednom” aplikaciju, zvanično preimenovavši Twitter u X u julu.

Nakon Muskove potvrde da nema nameru da lansira kripto token, cena Dogecoin-a je porasla više od 2% u roku od nekoliko sati, prema CoinMarketCap-u.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter