POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Analitičari: 1,25 biliona dolara je ključni otpor za tržišnu kapitalizaciju kriptovaluta

Ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta bori se za prevazilaženje ključnog otpora, čiji bi prekid mogao da pokrene značajan rast, kaže Michael van de Poppe, osnivač Eight Global.

U nedavnom tvitu, Van de Poppe je otkrio da je region od 1,25 biliona dolara značajan u razvoju tržišta kriptovaluta. Snimak ekrana kripto grafikona sadržan u Van de Poppeovom tvitu pokazao je da se ukupna kripto tržišna kapitalizacija uvek borila oko granice od 1,25 biliona dolara. Van der Poppe ga je uporedio sa graničnom cenom Bitkoina od 6.000 dolara, prelom iznad kojeg je otvorio vrata za značajno više nivoe u razvoju cena BTC-a.

Prema Van de Poppeu, prevazilaženjem 1,25 triliona dolara, ukupna kapitalizacija tržišta kriptovaluta otvorila bi put za „olakšanje tržišta medveda“ koje bi moglo da se nastavi na 1,65 biliona dolara, što predstavlja rast od 30% u odnosu na trenutni nivo. U najboljem scenariju, Van de Poppe je predvideo da bi tržišna vrednost kriptovaluta mogla da poraste na 2,1 triliona dolara – 2,2 triliona dolara, što odražava 80% profita od trenutne vrednosti tržišne kapitalizacije.

Van de Poppeovo poređenje nivoa kripto tržišta od 1,25 triliona dolara sa Bitkoinovim 6.000 dolara daje značajnu tačku u životu kripto tržišta. Za Bitkoin, iako je testirao cenu od 6.000 dolara nekoliko puta nakon prve pauze 2017. godine, smatra se stožerom u razvoju cena Bitkoina.
To je nivo cene za koji mnogi korisnici Bitcoina veruju da vodeća kriptovaluta nikada više neće pasti ispod.

Van der Poppeova analiza naišla je na različite reakcije, a mnogi njegovi sledbenici su se složili sa njegovim mišljenjem. Jedan od ispitanika je podelio BTC analizu koja je u skladu sa potencijalom značajnog rasta cena u slučaju proboja. Ispitanik, još jedan popularni analitičar, Ali, pokazao je da je BTC probio iznad „0“ na indikatoru rizika rezervi, što je scenario koji je do sada proizveo višestruko značajno povećanje cene Bitkoina.

Izvor: CoinEdition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter