POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Artur Hejs upozorio na lom Bitkoina u bliskoj budućnosti

Osnivač BitMEX-a i kripto veteran Artur Hejs kaže da će u određenom trenutku on biti „super bikovski nastrojen“ na tržištima digitalne imovine. Ali, taj trenutak još nije došao.

U novom intervjuu na Crypto Banteru, Hejs kaže da će Bitcoin (BTC) i druga rizična sredstva verovatno biti u značajnom padu pre nego što se desi pravi zaokret.

„Mislim da Bitcoin nije zaista izbegao svoju korelaciju sa globalnom rizičnom imovinom. Možda je nedavno bio prilično dobar na ovom malom skoku sa ispod $16,000 na $24,000. Međutim, mislim da smo spremni za još jednu ozbiljniju korekciju na svim rizičnim klasama imovine koje su korelisane. Pod tim mislim da se sve skupa uveliko smanjuje, uključujući i Bitcoin.

Da li mislim da će Bitcoin probiti dno od FTX skandala? Ne. Može li probiti 20.000 dolara? Sigurno. Međutim, očekujem da vidim još jedan cenovni pad na Bitcoin-u i opštim tržištima rizika, a onda kada se to završi, očekujem ekstreman rast na tržištu kriptovaluta, čak i ako će sve ostalo biti s**. Verujem da će monetarne i fiskalne vlasti u još jednoj neprijatnoj situaciji kao što je ova, deliti novac ljudima i štampati.

U nedavnom postu na blogu, Hejs je rekao da bi u slučaju da Bitcoin i Ethereum (ETH) nastave svoj nedavni rast od najnižih vrednosti dostignutih u novembru, ostale kriptovalute bi mogle eksplodirati. Prema rečima kripto milijardera, altcoinovi bi mogli da idu „vertikalno“ na krilima održive cene BTC-a i ETH-a.

„Ako Bitcoin i Ethereum nastave da se oporavljaju, definitivno će doći do vertikalnog rasta sh*tcoin-a “.

„Ključ za razumevanje kretanja cene altcoina je da oni idu gore-dole u ​​talasima. Prvo, na početku bull (rastućeg tržišta) kripto rezervna sredstva rastu – to jest, Bitcoin i Ethereum. Porast cene ovih kriptovaluta kasnije zastaje, a onda blago padaju. U isto vreme, ostali altkoini doživljavaju procvat jer se sredstva iz Bitkoina prelivaju u ostale altkoine kako bi investitori maksimizovali svoje dobitke.“

I ovaj proces se nastavlja sve dok se sekularno tržište bikova ne završi.

Izvor: THE DAILY HODL

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter