POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Australijska kripto berza Independent Reserve sklopila je partnerstvo sa PayPal-om!

Australijska kripto berza Independent Reserve sklopila je partnerstvo sa PayPal-om kako bi omogućila korisnicima da direktno finansiraju svoje kripto naloge putem svojih PayPal novčanika. Ovo partnerstvo omogućava korisnicima da finansiraju svoje kripto naloge direktno iz svojih PayPal novčanika i takođe koriste PayPal za povlačenje sredstava sa kripto berze.

CEO Independent Reserve-a, Adrian Przelozny, izjavio je da je ovo partnerstvo dodatna opcija za australijske kripto investitore i takođe smanjuje buduće rizike ukoliko “ostali bankarski sektor zaista odluči da se udruži protiv kripto industrije”. Ovo partnerstvo dolazi u trenutku kada su najmanje pet glavnih australijskih banaka (Bendigo Bank, Commonwealth Bank, National Australia Bank, Westpac i ANZ) uveli niz ograničenja i blokada za korisnike koji žele da uplaćuju i povlače kripto sa digitalnih platformi za trgovanje kriptovalutama.

Przelozny je pohvalio PayPal za ovaj potez i istakao da je ovo prvi primer partnerstva između PayPal-a i kripto berze u azijsko-pacifičkom regionu i da je izuzetno važno što PayPal prilazi kripto sektoru sa pozitivnim stavom.

Peter Cowan, direktor PayPal Australia, je takođe izjavio da će ovo partnerstvo pomoći da se smanji ograničenja i kompleksnost vezana za transfer sredstava sa i ka digitalnim platformama za trgovanje kriptovalutama.

PayPal je nedavno najavio lansiranje svoje stabilne kovanice vezane za američki dolar, PYUSD.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter