POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Besplatna virtuelna konferencija – BTN WebCon23

Ovo marta, na domaću biznis scenu stiže nam nešto novo – virutelna konferencija WebCon23 u organizaciji Business Talks Network.

Besplatna virtuelna konferencija sastoji se od 5 dana programa i isto toliko oblasti:

  • 27. mart – Marketing
  • 28. mart – Biznis i prodaja
  • 29. mart – Ekonomija i finansije
  • 30. mart – Startup
  • 31. mart – Tehnologija

Preko 50 govornika će u ovih 5 dana govoriti za više od 700 prijavljenih učesnika ove jedinstvene virtuelne konferencije.

Nama, a verujemo i čitaocima našeg portala, najzanimljiviji dan biće ubedljivo 29. mart kada će fokus biti na temama iz ekonomije i finansija.

Shodno tome, odlučili smo da vam predstavimo ko će sve govoriti tog dana i koje teme su odabrali predavači.

Dan posvećen finansijama i ekonomiji otvara Milan Horvat, izvršni direktor FIMA Plus i stručnjak za tržište kapitala koji je u finansijskoj industriji preko 30 godina koji je poslednjih 7 godina aktivan na tržištu digitalne imovine.
Gospodin Horvat kreće u 11:10h sa svojom temom “Kriptovalute su digitalna imovina koju stvara digitalna ekonomija”.

Nakon njega, na scenu stupa još jedan veteran na balkanskom tržištu kapitala – Rade Rakočević, direktor Senzal Capital i konsultant za upravljanje imovine.
Rade sa svojom temom “Osnove upravljanja ličnim bogatstvom i finansijska pismenost” počinje u 12:00h.

slika 3 7
Besplatna virtuelna konferencija - BTN WebCon23 4

U 12:30h predavač na temu “Zakonska regulativa Srbije u kripto i NFT svetu” biće Miloš Praštalo, ovlašćeni računovodja, osnivač i direktor kompanije MNP ADVISORY.

Sledeći govornik na temu “Kako započeti svoj biznis u Srbiji” je Dušan Roglić je direktor i osnivač računovodstvene agencije ROGLIC ACC, njegovo predavanje kreće u 14:30h.

Od 16:10h do 16:55h govoriće stručnjak za platne procese i e-trgovinu – Aleksandar Birovljev, na temu “Budućnost e-plaćanja”.

Popularni “filozof za Wall Street-a”, Vladimir Đukanović preuzima scenu od 17:00h do 17:45h a govoriće na temu “Ekonomija veštačke inteligencije”.

slika 3 8
Besplatna virtuelna konferencija - BTN WebCon23 5

Dan se završava panel diskusijom na temu “Startup investicije u doba inflacije”, a panelisti su Dejan Tonić (stručni saradnik EBRD), Nedeljko Milosavljević (savetnik Loyal VC), Jan Kobler (vodeći partner South Central Ventures) i Miloš Matić (partner ICT Hub Venture).

Screenshot 159
Agenda za dan 29. mart

Na prvoj konferenciji ovog tipa imaće prilike da slušamo stručnjake iz oblasti finansija i ekonomije, a najbolja stvar – SVE JE BESPLATNO!

Pogledaj događaj u našem kalendaru i prijavi se za konferenciju BTN WebCon23 već danas!

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter