POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Binance će u decembru ukloniti sa liste pet parova kriptovaluta

Berza kriptovaluta Binance planira da ukloni s liste pet parova kriptovaluta nakon poslednjeg pregleda usmerenog ka održavanju visokih standarda i zaštiti korisnika. Pogođeni trgovinski parovi su BTS/USDT, PERL/USDT, TORN/BUSD, WTC/BTC i WTC/USDT.

Kao deo posvećenosti obezbeđivanju sigurnog ekosistema i odgovaranju na promene u industriji, Binance je najavio raspored uklanjanja ovih parova. Počevši od 7. decembra 2023. godine, sve trgovinske aktivnosti za ove parove će prestati na platformi. Kako bi dodatno obezbedila ekosistem od bilo kakvih neetičkih praksi, nakon 06:00 8. decembra 2023. godine neće se prihvatati nove uplate za delistovane tokene.

Korisnicima koji trenutno drže ove tokene savetuje se da planiraju u skladu s tim, jer će poslednja prilika za povlačenje biti pre 06:00 7. marta 2024. godine. Nakon ovog roka, povlačenje sredstava za pogođene tokene neće biti moguće. Binance ističe da je ova odluka deo njihovih nastojanja da obezbede sigurnost mreže i zaštite svoju korisničku bazu.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter