POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Binance se ne osvrće unazad: CZ stavlja fokus na Veb 3.0

Binance je proslavio svoju petu godišnjicu tromesečnim tromesečnim trošenjem BNB-a od 444 dolara.
Iako su drugi najavili otpuštanja, Binance je otvorio 2.000 radnih mesta uprkos medveđem tržištu.
Binance je najavio TikTok-ovu najveću zvezdu, Khabi Lame, kao Veb 3.0 ambasadora.
Changpeng Zhao jasno kaže: „Nemamo planove za trgovinu akcijama“.
Changpeng „CZ“ Zhao, izvršni direktor Binance, bio je u centru pažnje nekoliko puta tokom dugotrajnog kripto previranja, ali ne iz negativnih razloga. Naprotiv, Binance je imenovan kao jedna od nekolicine kompanija u kripto igrici koje su još uvek sposobne i spremne da pruže ruku pomoći, čak i da podignu letvicu.

Primajući čak 50 zahteva dnevno od kripto firmi koje se bore, CZ je čak radio i nedeljom, što je prema njegovim rečima „kada je um najbistriji“. Usvajajući dugoročni pristup kriptovalute, Binance želi da kupi kompanije, ali nije zainteresovan za usvajanje složenih planova zajma ili brzih spasavanja. „Neka bude jednostavno“ je moto, kako je rekao novi „BinanceMan“ Khabi Lame.

Kripto je tu da ostane

CZ predviđa da cena bitkoina (BTC) neće skočiti iznad granice od 69.000 dolara najmanje dve godine, ali je takođe primetio da bi neki od njegovih bivših kolega bili „izuzetno srećni“ da im je rekao da bitkoin (BTC) bi bio na 22.000 dolara u 2022. Pored toga, CZ se pobrinuo da potvrdi da nikada nije požalio što je prodao svoju kuću da bi kupio Bitcoin (BTC) po ceni od 600 dolara po novčiću. Na kraju, dugoročni pristup koji je usvojila kompanija pomogao im je da prevaziđu iskušenja i nevolje kripto zime, prema osnivaču Binance-a.

Mnoge konkurentske vrhunske kripto platforme odabrale su da dodaju opcije trgovanja koje nisu vezane za kripto, kao što su akcije, kako bi pokušale da prođu. Prodavci kao što su Robinhood i eToro implementirali su opcije trgovanja akcijama, dok je druga najveća kripto platforma po tržišnoj kapitalizaciji, FTKS, najavila tu funkciju u maju, ubrzo nakon što se dogodio fijasko Terra (LUNA) i Terra (UST). „Ne vraćamo se nazad, idemo napred“, odlučno je rekao Binanceov CZ, verovatno pozivajući se na odluku FTX-a.

Screenshot 2022 07 18 185038

Jedinstvo je ključ, kaže CZ

Kako je istakao Changpeng Zhao na Tviteru, kripto tržištu nedostaje jedinstvo, što na kraju šteti čitavom sektoru, jer, kako je rekao, „ono što je loše za jedan projekat obično je loše i za druge projekte“. Komentar je dat kao odgovor na pucnje Čarlsa Hoskinsona u Majkla Sejlora. CZ je čak otišao toliko daleko da je sarkastično primetio da samo vanzemaljci mogu pomoći ljudima da se ujedine.

Izvor: DailyCoin

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter