POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Binance.US lansira Cardano (ADA) Staking uoči Vasil nadogradnje

Binance.US, podružnica najveće svetske berze kriptovaluta, Binance, u Sjedinjenim Državama, pokrenula je usluge zalaganja za Cardano (ADA), omogućavajući korisnicima da zarade do 6,1% APY.

Binance.US lansira ADA Staking

U sredu, 31. avgusta, Binance.US je objavio da kupci sada mogu da ulože svoj ADA na platformu kako bi zaradili do 6,1% APY pri lansiranju. ADA se sada pridružuje AUDIO, AVAX, BAND, BNB, ATOM, LPT, MATIC, DOT, SOL i GRT dostupnim za ulaganje na Binance.US.

Izvršni direktor Binance.US-a Brian Shroder prokomentarisao je „još jednu nedelju, još jednu novu ponudu za ulaganje“, potvrđujući želju berze da nastavi da širi svoje opcije za ulaganje.

Lansiranje dolazi samo nekoliko dana nakon što je Cardano objavio da je Binance nadogradio svoj čvor na najnoviju verziju (v1.35.3), koja je u potpunosti kompatibilna sa dugo očekivanim Vasil hardforkom.

Prema najavi, korisnici sada mogu da ulože najmanje 0,01 ADA i maksimalno 4,400,000 ADA na platformi Binance.US.

Binance.US je takođe objasnio da ne postoji period odlaganja kada korisnici zaključaju svoj ADA na platformi. Korisnici mogu biti plaćeni nedeljno i poništiti svoj ADA u bilo kom trenutku kako bi pristupili sredstvima u trenu.

Sa druge strane

Osnivač Cardana, Charles Hoskinson, ponovio je da nema šanse da će Cardano spaliti ADA zalihe kako bi povećao svoju vrijednost.

Pokretanje uloga na Binance-u dodaje više podrške za Cardano, koji je na ivici važne nadogradnje nazvane Vasil hard fork.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter