POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Četiri velika izbora analitičara

Albemarle akcije dobijaju na KeyBanc analizi

KeyBanc je unapredio Albemarle na “Overweight” sa težine sektora sa ciljnom cenom od 270 dolara, kako je objavljeno u realnom vremenu na InvestingPro. Kompanija je navela atraktivnu procenu i poboljšanje rizika i nagrade u litijumu zbog razvoja događaja u Kini. Kao rezultat toga, akcije su juče porasle za više od 2% i trenutno se trguje 1% više u pretprodajnom periodu.

KeyBanc očekuje da će se potražnja za litijumom u Kini poboljšati nakon pada koji je počeo u novembru 2022. godine, napominjući da njegove nedavne provere iz industrije Li u Kini pokazuju da zalihe na nivou baterijskih ćelija/EV OEM nivoa opadaju i da bi u narednom periodu mogle da padnu na dno meseci.

Ranije ovog meseca, kompanija je objavila rezultate u prvom kvartalu, nadmašivši procene EPS-a, dok je izostala u pogledu prihoda.

Euronav je nadograđen na “Buy” nakon dobrih rezultata u prvom kvartalu

Deutsche Bank je nadogradila Euronav na “Buy” sa čekanja sa ciljnom cenom od 20,00 dolara, napominjući da postoje neki kratkoročni makroekonomski problemi i prepreke potražnje koje još uvek nadvisuju segment, ali srednjoročni izgledi ostaju generalno pozitivni na osnovu veoma ograničenih neto rast flote u narednim godinama.

Akcija je juče porasla za više od 5% nakon što je kompanija prijavila zaradu u prvom kvartalu bolju od očekivane.

Prema Deutsche Bank, kompanija je u dobroj poziciji da iskoristi prednosti tržišta koje se poboljšava.

H.C. Wainwright je nadogradio Arcturus Therapeutics na “Buy” sa neutralnog sa ciljanom cenom od 51,00 dolara, napominjući da je kompanija spremna da se transformiše u komercijalnu kompaniju s obzirom na očekivano odobrenje ARCT-154 u Japanu kao vakcinu i pojačivač COVID-19 u 2023. godini.

Akcije su juče porasle za više od 10%.

CapitalOne je pokrenuo pokrivanje Palo Alto Networks sa ocenom “Overweight”.

Kompanija bi trebalo da prijavi svoju zaradu za Q3/23 23. maja.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter