POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Coinbase i ENS partnerstvo podstiče usvajanje Web3 za korisnike

Popularna kripto razmena Coinbase je nedavno udružila se sa provajderom usluga za ime baziranom na Ethereum-u, ENS. Partnerstvo će omogućiti korisnicima da poseduju „cb id“ korisnička imena.

Korisnici sa „cb id“ korisničkim imenima moći će da naprave decentralizovani digitalni identitet na veb3. Drugi mogu lako da se povežu i transakcije valutom sa drugima koristeći „cb ID-ove“ povezane sa njihovim Coinbase novčanicima. Prema zvaničnom tvitu ENS-a, ovo će promovisati besprekorne transakcije i učiniti veb3 pristupačnijim.

Ova korisnička imena su dostupna za upotrebu na proširenju Coinbase novčanika. Postojeći .ens ili .eth korisnici takođe mogu povezati svoja korisnička imena sa Coinbase novčanikom. Ovo je bio ključni korak u jačanju usvajanja Web3 i za rast obe partnerske kompanije.

Ovo partnerstvo je pomoglo ENS-u da dobije ozbiljan zamah. U poređenju sa julskim novim registracijama od 378,8 hiljada, avgust je imao samo 301,6 hiljada novih registracija.
Septembar je, međutim, imao stabilniji tempo i već je uporediv sa avgustovskim brojevima od 294,5 hiljada. Ako se zamah nastavi, u narednih 10 dana ciframa će biti dodato 147 hiljada novih registara, što će im dati bolji rezultat od jula.

Ovi brojevi dokazuju da je partnerstvo imalo ogroman uticaj na rast ENS-a i da bi moglo brzo da promeni tempo usvajanja Web3.

Partnerstvo je bilo ključni korak za Coinbase i ENS, posebno u promovisanju usvajanja Web3. Članovi zajednice takođe tvrde da će ovaj korak izazvati priliv broja korisnika na dotičnim platformama.

Objava Coinbase i ENS partnerstvo podstiče usvajanje Web3 za korisnike prvi put se pojavila na izdanju Coin Edition.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter