POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Coinbase najavljuje kupovinu One River Digital Asset Management

Coinbase, berza kriptovaluta sa sedištem u Sjedinjenim Državama, je kupila hedž fond One River Digital Asset Management, ili ORDAM, fokusiran na kriptovalute.

Kao deo akvizicije, Coinbase je saopštio da će se tim One River Digital pridružiti kompaniji i da će izvršni direktor Eric Peters ostati da vodi firmu pod imenom Coinbase Asset Management.

U postu na blogu od 3. marta, iz Coinbase-a su rekli da će One River Digital preći u Coinbase Asset Management, „nezavisno preduzeće i podružnicu u potpunom vlasništvu“ kripto berze.
One River Digital je registrovan kao investicioni savetnik u okviru Komisije za hartije od vrednosti i berze SAD i ranije je prihvatio investicije od Coinbase-a da bi proširio svoje poslovanje.

„Coinbase i ORDAM dele principe zasnovane na opreznom upravljanju rizikom, a koji su omogućili obema firmama da uspešno upravljaju nedavnim tržišnim previranjima“, rekli su iz Coinbase-a.
„Naše dve organizacije su čvrsto usklađene u traženju mogućnosti u digitalnoj imovini sa beskompromisnim prioritetom u pogledu bezbednosti i sigurnosti”.

Coinbase je sugerisao na „minimalni poremećaj trenutnih poslovnih aktivnosti“ usred tranzicije.
Kripto berza je već najavila da će Signature Bank preuzeti gotovinske transakcije institucionalnih klijenata.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter