POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Coinbase, Roblox, Sweetgreen pali u premarketu; Twitter raste

Akcije Twitera porasle su za 4% nakon što je Elon Musk prodao dodatnih 6,9 milijardi dolara vrednih akcija Tesle uoči pojavljivanja pred sudom u oktobru, što bi moglo rezultirati ili prinudnim otkupom platforme društvenih medija ili velika novčana kazna za opoziv njegove predložene akvizicije.
Tesline akcije porasle su za 1,9%.

Roblox-ove akcije su pale za 15% nakon što je izdavač video igrica prijavio veći gubitak od očekivanog u drugom kvartalu, sa prosečnim dnevnim aktivnim korisnicima koji su bili milion ispod procene.

Akcije Coinbase-a pale su za 4,7% nakon što je kripto berza prijavila ogroman neto gubitak od 1,1 milijarde dolara u drugom kvartalu, navodeći “brzi i žestoki” pad kripto tržišta.

Akcije kompanije Wendy’s pale su za 0,5% nakon što je lanac brze hrane propustio procene kvartalnog rasta prodaje u istim prodavnicama u SAD, pošto su kupci obuzdali svoju potrošnju suočeni sa višim cenama svakodnevnih roba.

Akcije Meta Platforms porasle su za 1,1% nakon što je Facebook matična kompanija prikupila 10 milijardi dolara u svojoj prvoj ponudi obveznica.
Bank of America je takođe dodala giganta društvenih medija na svoju listu „najboljih ideja“.

Akcije kompanije Wynn Resorts pale su za 2,8% nakon što je kompanija za igre na sreću propustila kvartalne procene prihoda, povučene rezultatima u odmaralištu u Makau koje je pogođeno restrikcijama COVID-a.

Akcije Sweetgreen-a pale su za 20,1% nakon što je lanac restorana za salatu prijavio veći gubitak od očekivanog u drugom kvartalu, smanjio je svoje cjelogodišnje smjernice i rekao da će izgubiti oko 5% svoje radne snage.

Akcije Allbirds-a pale su za 1,9% nakon što je Morgan Stanley smanjio svoj stav o maloprodaji obuće na „jednaku težinu“ sa „prekomerne težine“, rekavši da je kompaniji potreban jasniji put ka profitabilnosti.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter