POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Ilirika Investments DAN INVESTITORA – kako da počnete da investirate?

Ilirika Investments, koja je prisutna na domaćem finansijskom tržištu preko dvadeset godina, već sedam godina pruža mogućnost investitorima da trguju akcijama najvećih svetskih kompanija, od Australije i Hong Konga preko Evrope, do američkih berzi.  Tim povodom, ovo investiciono društvo je odlučilo da organizuje besplatan događaj Dan investitora za sve one koji su spremni da investiraju odmah.

Od nedavno je Ilirika Investments otišla korak dalje i uvela uslugu profesionalnog upravljanja imovinom (asset management), koja svima onima koji nemaju dovoljno znanja, vremena, energije i strpljenja da se „rvaju“ sa finansijskim tržištem, a poseduju višak slobodnih novčanih sredstava na raspolaganju, omogućava da ostvare jedan dugoročni vid štednje na razvijenim finansijskim tržištima. Ukoliko spadate u ovu kategoriju i planirate da uložite 30.000 EUR na berzi ili više, onda je Dan Investitora pravo mesto gde ćete čuti sve o profesionalnom upravljanju imovinom i proceniti da li je to prava opcija za vas.

Ukoliko ste pak pripremili manja sredstva za samostalno investiranje od 2000-3000 EUR/USD pa naviše i u potrazi ste za regulisanim domaćim brokerom sa odličnom reputacijom, na Danu Investitora ćete sigurno dobiti vredne informacije ali i odgovore na pitanja koja imate o investiranju.

Na pitanje šta ih je podstaklo da ponude novu uslugu, iz Ilirike Investments smo dobili sledeći odgovor:

“Izazov skoro svakoga jeste da poseduje mobilni telefon poslednje generacije, luksuzni automobil, kvalitetnu kožnu tašnu, da bude putnik na prijatnom avio-letu i egzotičnom krstarenju ili klijent dobre banke. Međutim, bolje od svega toga jeste da postanete vlasnik kompanija koje proizvode i pružaju takve robe i usluge.

Deceniju i po, svet je živeo u ušuškanom okruženju niskih kamatnih stopa i jeftinog novca. Izuzetno visoka inflacija u protekle dve godine uz visoke kamate na kredite a izuzetno niske na štednju, u dobroj su meri obezvredili realnu vrednost novca na računima građana i kompanija. Osim toga, geopolitičke napetosti i krize, velike valutne oscilacije i promene regulative, neprestano se dešavaju. Ambijent stalnih promena predstavlja izazov ali donosi i prilike koje Ilirika Investments, svojom ekspertizom i iskustvom, želi da stavi u službu svojih klijenata”, navode iz Ilirike.

Pozivamo vas da 20. septembra sa početkom u 17:30 časova budete gost na Danu investitora u hotelu Hyatt Regency Belgrade – gde će biti održano predavanje „(Sa)znanjem na svetsko finansijsko tržište“ – o važnosti dugoročnog investiranja, na kome će Ilirika predstaviti svoje usluge i tim, upoznati se, družiti i preneti vam važne poruke koje investitori i svi koji vode računa o novcu treba da imaju u vidu kako bi ostvarili uspeh na globalnom finansijskom tržištu.

Mudra izreka Marka Tvena govori: „Dok svi kopaju zlato, vi budite u biznisu koji prodaje ašove i pijuke!“

Prijavite se za ovaj događaj putem mejla info@ilirika.rs tako što ćete poslati ime i prezime, mejl adresu i broj telefona.

Izvor: ILIRIKA INVESTMENTS a.d. Beograd

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter