POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Decentraland (MANA) porasla 16% za samo nedelju dana

Stvari danas izgledaju relativno “zeleno” na kripto tržištu, a isto se može reći i za Decentraland (MANA) u ovom trenutku. Podaci sa CoinMarketCap-a pokazuju da se MANA trenutno trguje po ceni od 0,7399 dolara nakon povećanja cene od 1,94% tokom poslednjeg dana. Ova kriptovaluta je takođe dostigla maksimum od 0,7571 dolara i najniži nivo od 0,7217 dolara u istom vremenskom periodu.

MANA je oslabila u odnosu na Bitkoin (BTC) za oko 0,15% tokom prošlog dana, ali je uspela da ojača u odnosu na Ethereum (ETH) za oko 1,18%. Pored toga, MANA je i dalje u porastu za više od 16% u poslednjih sedam dana.

image 100
Grafikon MANA/USDT

Obim trgovanja ovim tokenom u 24 sata je porastao i trenutno iznosi 217,133,283 dolara nakon povećanja za više od 19% tokom jučerašnjeg dana. Sa tržišnom kapitalizacijom od 1.374.903.855 dolara, MANA je trenutno na 44. mestu po tržišnoj kapitalizaciji. Ovo stavlja pomenutu kriptovalutu odmah iza EOS-a (EOS) koji se nalazi na 43. poziciji i ispred MultiversX-a (EGLD) koji je rangiran na 45. mestu na listi najvećih kriptovaluta.

Platforma za obaveštavanje tržišta, Santiment, 20. februara je na Tviteru podelila neke nove uvide i podatke o MANA-i. Prema objavi, Decentraland je juče na svojoj mreži doživeo jednu od najvećih transakcija svih vremena. Santiment izveštava da je oko 256,31 miliona MANA preseljeno sa poznate adrese “kitova”. Procenjuje se da je vrednost tog poteza oko 190,2 miliona dolara.

image 101
Obim transakcija MANA Izvor: Santiment

Santiment je takođe pomenuo da trgovci treba da obrate pažnju na ovakve stvari jer ove masivne transakcije često nagoveštavaju promene cena u novom pravcu.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter