POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Do Kvon predlaže novi pravac da sačuva Terra(LUNA) ekosistem

U ponedeljak, Do Kvon, suosnivač problematičnog blokčejna Terra Luna, objavio je odluku o obnavljanju ekosistema kada je kombinacija velike nestabilnosti tržišta i inherentnih nedostataka u stilu protokola istrošila ogromnu većinu tržišne kapitalizacije blokčejna. Kako je rekao Kvon, Terraform Labs može da iznese potpuno novi predlog upravljanja 18og maja, da bi se razdvojio Terra Luna blok lanac koji se naziva Terra (ime tokena: LUNA).

Međutim, novi lanac neće biti povezan sa TerraUSD (UST) stabilnim novcem. U međuvremenu, nedavni Terra blockchain i dalje može postojati sa UST i može se nazvati Terra Classic (LUNC). Kvonove ideja, ako bude usvojena, novi Luna blok lanac može da krene uživo da 27og maja.

Prema predlogu, novi Luna tokeni će biti ispušteni vlasnicima LUNC-a, UST vlasnicima i osnovnim programerima Terra Classic blockchaina. 

Planirana ponuda LUNC-a je ograničena na jednu milijardu, pri čemu je 25% namenjeno za zajednicu Luna zajednici, 5% programerima i 70% napreduje do LUNC-a i UST vlasnicima, u zavisnosti od uslova za sticanje prava.

Ranije ovih dana, fondacije Luna, Do Kvon, otkrio je da je potrošio neverovatan deo svojih rezervi kriptovalute pokušavajući da odbrani UST-ovu vezu tokom rasprodaje tržišta. Kao rezultat toga, malo je verovatno da će se Terra šema spasiti bez pomoći spoljnog kapitala. Changpeng Zhao, izvršni direktor Binance-a, koji bi podržao Terrinu zajednicu, ali bi zaista želeo da ispita dodatnu transparentnost od strane entiteta o nedavnim događajima.

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter