POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Facebook i Instagram uvode mesečnu pretplatu od 11.99$

Meta Platforms (META) je u nedelju objavila da testira uslugu mesečne pretplate pod nazivom Meta Verified. Meta Verified je novi paket mesečne pretplate koji će korisnicima Facebook-a i Instagram-a omogućiti verifikaciju i neke dodatne mogućnosti. Kompanija se nada da će ovo pomoći kreatorima sadržaja da njihove zajednice brže rastu.

Meta Verified pretplata, koja neodoljivo podseća na Twitter Blue pretplatu, korisnike će koštati nešto više, i za nju će na mesečnom nivou biti potrebno izdvojiti 11,99 dolara na web-u, odnosno 14,99 dolara na iOS i Android uređajima.

Meta Verified će ove nedelje biti predstavljen u Australiji i Novom Zelandu, a zatim će uslediti postepeno lansiranje ove usluge i u drugim zemljama. 

Izvršni Meta Platforms, Mark Zakerberg, ranije je saopštio da planira lansiranje nekoliko novih proizvoda koji bi „osnažili kreatore da budu mnogo produktivniji i kreativniji“.

Druge aplikacije za društvene mreže, poput Snapchat-a i aplikacije za razmenu poruka kompanije Snap Inc (SNAP), Telegram, prošle godine su pokrenule usluge plaćene pretplate, kao novi izvor prihoda.

Izvor: Reuters

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter