POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Fond Three Arrows Capital premešta preko 300 NFT-a na novu adresu

Starry Night Capital, fond fokusiran na nezamenljive tokene (NFT), koji su pokrenuli suosnivači sada bankrotiranog hedž fonda Three Arrows Capital (3AC), preselio je preko 300 NFT-ova sa svoje adrese, prema izveštajima.

Starry Night Capital su prošle godine osnovali Su Zhu i Kile Davies, i pseudonimni NFT kolekcionar Vincent Van Dough.
U to vreme, fond je planirao da isključivo investira u „najpoželjnije“ NFT-ove na tržištu.

Provajder blokčejn podataka Nansen je 4. oktobra na Tviteru primetio da su NFT-ovi navodno prebačeni iz novčanika povezanog sa fondom, uključujući „Pepe the Frog NFT Genesis“, koji je prodat za 1.000 etera (ETH) u oktobru prošle godine, vredan 3,5 miliona dolara u to vreme.

Nansen je rekao da se NFT-ovi koje je ranije prikupio Starry Night Capital sele na adresu Gnosis Safe.

Gnosis Safe je platforma koja se koristi za upravljanje digitalnom imovinom na Ethereum-u, dajući korisnicima potpuno samostalno staranje nad sredstvima i digitalnom imovinom.

Izveštaj Blumberga procenjuje da ukupna vrednost kolekcije Starry Night Capital iznosi oko 35 miliona dolara.

To dolazi mesecima nakon što je kripto hedž fond sa sedištem u Singapuru, 3AC naložio da se likvidira od strane suda na Britanskim Devičanskim ostrvima, što je dovelo do imenovanja likvidacione firme Teneo, koja je do sada stekla kontrolu nad najmanje 40 miliona dolara imovine 3AC. avgustovskog izveštaja Kointelegrafa.

Taj iznos, međutim, čini samo mali deo duga 3AC-a prema poveriocima, koji iznosi najmanje 2,8 milijardi dolara.

NFT-ovi transferi su usledili skoro četiri meseca nakon što je glavni kripto novčanik Starry Night Capital-a preselio skoro sve svoje digitalne tokene na novu adresu.

Kripto hedž fond sa sjedištem u Singapuru, 3AC, postao je jedna od mnogih kripto firmi koje su bankrotirale nakon kolapsa ekosistema Terra ranije ove godine.
Kompanija, koja je nekada imala preko 10 milijardi dolara imovine pod upravljanjem, na kraju je podnela zahtev za bankrot u skladu sa Poglavljem 15 1. jula na sudu u Njujorku.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter