POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

HovR – Prva svetska NFT menjačnica u igri je stigla

NFT-jevi su prešli dug put. Od rekordne NFT aukcije Mike Beeple-a do CryptoPunks-a, tržište je doživelo ogroman rast.
Uprkos svemu ovome, sektor u porastu od milijardu dolara i dalje ima mnogo problema.
Ogromne naknade za transakcije, koje često mogu biti između 80 i 250 dolara, predstavljaju glavnu prepreku, što navodi većinu korisnika da se odluče za blockchain drugog sloja kao alternativu.

Iako je to opcija, ona ima nedostatke jer je pretvaranje tokena i teška operacija i tehnološka noćna mora. Korišćenje blok lanca drugog sloja smanjuje mogućnost sastavljanja originalnog lanca i uklanja likvidnost. Pored toga, oslobađa bujicu zabrinutosti za privatnost i bezbednost, dovodeći industriju u razvoju u opasnost od brojnih štetnih napada.

Na sreću, postoji izvodljivo rešenje bez brige o bezbednosti i privatnosti — HovR NFT menjačnica.

The HovR NFT Menjačnica
HovR je prva svetska NFT razmena u igrici i kreacija Vortx Capital Pty LTD, renomirane firme za investiranje u softver.
HovR koristi prednost revolucionarnog Qi blockchaina, koji je nesumnjivo među tehnološki najsofisticiranijim mrežama u poslovanju sa kriptovalutama, kako bi obezbedio niže naknade za NFT novac i tržište dizajnirano posebno za NFT sa praktičnim slučajevima upotrebe.

HovR shvata ogroman potencijal NFT-a i ulogu koju oni mogu da igraju u sektoru sporta, obrazovanja, energetike, zdravstvene zaštite i imigracije. I na odgovarajući način je pozicioniran da vodi poremećaj u ovim industrijama, postavljajući NFT prostor na put stvarnog globalnog usvajanja.
S obzirom da većina NFT-ova ima malu ili nikakvu vrednost u stvarnom svetu, HovR ima za cilj da se fokusira uglavnom na značajne nepromenljive ponude tokena kao što su imena domena, avatari društvenih medija, reklamiranje ulaznica, bezbedno skladištenje testamenta, sredstva za trgovanje u igri itd.

Kako će Qi Blockchain pokrenuti HovR?
Zasnovan na Qi blockchainu, HovR će imati ogromne koristi od ove super napredne mreže. Integrišući NFT ID sistem, Qi će omogućiti HovR-u da utvrdi originalnog vlasnika svakog NFT-a i zaključi istoriju trgovanja.
Kao proizvod kompanije Vortx Capital Pty Ltd, poput HovR-a, Ki će sadržati mnoštvo decentralizovanih aplikacija [DApps] i play-to-earn [P2E] igara koje će uskoro pokrenuti kompanija za investiranje u softver. HovR će imati koristi od Ki-jeve funkcije ultra brzih transakcija.
Trenutno, Qi blockchain je najmanje 300 puta brži od Bitcoin-a i deset puta brži od SWIFT-a, što garantuje korisnicima HovR-a neverovatno brže trgovine.

Kako sve više gejmera i programera nastavlja da ulazi na P2E tržište igara u nastajanju, delimično zbog priliva niza uzbudljivih igara i održive ekonomije nagrađivanja, HovR, kroz svoje brze, jeftine i jednostavne transakcije, ima za cilj da bude na čelu ovaj proces uključivanja.
HovR vam daje prioritet tako što vam daje potpunu kontrolu nad vašim NFT-ovima—korisnici mogu povoljno da prodaju/kupe NFT-ove i drugu imovinu u igri.

Nedavno saopštenje za medije navodi da je HovR uveo seriju NFT-ova zasnovanih na 10.000 najnaseljenijih gradova na svetu. Ovi NFT-ovi će svojim vlasnicima dati osećaj zajednice i biće ključni elementi igre u igri globalne dominacije zasnovanoj na P2E.

Vortx Capital je u pregovorima sa Equity Express berzom i Johanesburškom berzom da postane prva kompanija zasnovana na blokčejnu koja je preduzela inicijalnu javnu ponudu (IPO) na afričkom kontinentu.


Vortx Capital je jedna od kompanija koje žele da transformišu NFT i blokčejn prostore.

Izvor: BTC PEERS

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter