POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Idemo Bre Web3 Workshop

Avgust mesec nam pored prijatnijeg vremena, u Srbiju donosi internacionalnu Web3 konferenciju pod imenom Idemo Bre Web3 Workshop.

Kako kažu organizatori ovog događaja, koji će se održati 27.avgusta u hotelu Metropol Palace u Beogradu, “Serbia is The New Silicon Valley”.
Shodno tome očekuju nas internacionalni gosti koji su prepoznati u Web3 poslovanju širom sveta.

Neke od govornika koje ćemo moći da čujemo na Idemo Bre konferenciji su:
Keo Sar, suosnivač MetaMall, Sharad Agarwal, osnivač kompanije Cyber Gear i serijski preduzetnik sa sedištem u Dubaiju, Maddy Bergen koja je osnovala Angel Alliance, Harrison Gwinnett koji je CEO kompanije VV Social, Sefy Tofan osnivač kompanije Olympus, Ari Tomasson koji je COO i suosnivač kompanije Darkblock i mnogi drugi govornici koje organizatori još uvek nisu otkrili široj javnosti.

Od domaćih (balkanskih) govornika imaćemo priliku da čujemo jednog od autora našeg portala Zlatana Osmanagića, Nevenu Glušac ispred Ape School kao i Anta Medića suosnivača kompanije Infinity Games.

Misija organizatora ove konferencije kako kažu je predstaviti Web3 kao budućnost ekonomskih promena. Takođe Idemo Bre će vam omogućiti da se investitori, VC i brendovi umrežavaju i zajedno grade u kreativnom prostoru.
Moći ćete da iskoristite ovu priliku da zaista duboko zaronite u ono što je ovom rastućem ekosistemu potrebno ne samo da preživi, već i zaista napreduje.

Kako kažu iz organizacije konferencije: “Obećavamo da će svi prikazani projekti promeniti igru na tržištu. Strani investitori i upravljačka tela će prepoznati da je Web3 tržište najkritičnija oblast za ulaganje i podršku danas – da bi se obezbedila prosperitetna budućnost.”

Pored predavanja i govornika očekuju nas aktivnosti tim bildinga, ćaskanje na panelima, sesije sa radionicama, cocktail networking a takođe ćemo zaviriti u VR/AR svet.

Glavne teme konferencije biće:
– Izgradnja etičkog metaverzuma;
– Prikupljanje kapitala, tokenomika i medveđe tržište
– Budućnost gejminga u blokčejnu
– Web3 smanjenje bezbednosnog rizika
– Zajednica kao pokretačka snaga
– Strateško skaliranje vašeg Web3/NFT projekta

20220811 170604 0000
Idemo Bre Web3 Workshop 2

Finansijski Putokaz je dobio priliku da predstavi svoj projekat i svoj tim pred mnogim stranim i domaćim investitorima na ovoj konferenciji.
Kao partneri i sponzori Idemo Bre konferencije imaćemo priliku da predstavimo naš rad u showcase delu.

Još neki od sponzora ove konferencije su NFT-TIX, 4i-mag, Ape School, Cosmic Factions, Infinity Games i mnogi drugi.

Pozivamo sve vas da nam se pridružite, dođete na konferenciju kako biste saznali najnovije stvari iz Web3, ali i da se družimo i zajedno razmenjujemo mišljenja o ovoj temi budućnosti.

Karte za ovaj događaj možete kupiti OVDE.

VIDIMO SE 27. AVGUSTA !

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter