POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Izveštaji Bank of America, Johnson & Johnson, maloprodaja: 3 stvari za praćenje


Akcije su naglo porasle u ponedeljak dok su investitori usmerili svoju pažnju na niz izveštaja o poslovanju velikih banaka, velikih tehnoloških firmi kao što su Netflix i Tesla ovog tjedna.

Investitori će slušati šta izvršni direktori kompanija govore o stanju ekonomije u poslednjim mesecima godine, sa očekivanjem da se potrošnja potrošača smanjuje neposredno pre ključne prodajne sezone u maloprodaji.

Takođe će biti u fokusu medijske kompanije jer Netflix izveštava svoje najnovije brojke o streaming-u, ažurira svoj oglasno podržani nivo i pruža smernice za predstojeće kvartale. Kompanije za streaming se bore da privuku nove pretplatnike i zadovolje postojeće pretplatnike usred trajne štrajkačke akcije glumaca iz Holivuda koja je prekinula produkciju.

Kasnije ovog tjedna se očekuje da će predsednik Federalnih rezervi Džerom Pauel učestvovati na događaju koji sponzoriše Ekonomski klub New Yorka i investitori će slušati za nagoveštaje o sledećem pravcu monetarne politike.

Ovog tjedna takođe uključuje niz podataka o tržištu nekretnina, kao i podatke o maloprodaji za septembar, i nove podatke o zahtevima za nadoknadu za prethodnu nedelju.

Evo tri stvari koje bi mogle uticati na tržišta sutra:

Izveštaji Banke Amerike

Očekuje se da će Bank of America Corp prijaviti dobit po akciji od 82 centa sa prihodom od 25,1 milijardi dolara, dok se očekuje da će Wall Street firma Goldman Sachs Group Inc prijaviti dobit od 5,54 dolara po akciji sa prihodom od 11,2 milijarde dolara.

Izveštaji Johnson & Johnson

Farmaceutska kompanija Johnson & Johnson se očekuje da će prijaviti dobit po akciji od 2,51 dolara sa prihodom od 21 milijarde dolara.

Maloprodaja

Maloprodaja za septembar se očekuje u 8:30 ET (12:30 GMT). Analitičari očekuju rast od 0,3% u odnosu na avgust, a očekuje se da će osnovne prodaje porasti 0,2% tokom meseca.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter