POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Kiosaki: Bitkoin će dostići 500.000 dolara u 2025.

Poznati autor najprodavanije knjige “Bogati otac, siromašni otac”, Robert Kiosaki, više puta je upozoravao investitore putem svog Tviter naloga navodeći da „dolazi džinovski krah i moguća depresija“
Po njegovom mišljenju, ovo bi bilo podstaknuto činjenicom da će federalne rezerve štampati milijarde dolara, koje  Kiosaki naziva „lažnim novcem“.

Kiosaki dalje veruje da će do 2025. Bitkoin dostići 500.000 dolara, a zlato i srebro će dostići cene od 5000 dolara i 500 dolara, respektivno. On je objasnio da „će vera u američki dolar, lažni novac, biti uništena“, dodajući da je Bitkoin narodni novac, a zlato i srebro „božji novac“.

Autor je slično upozorenje dao 10. februara. Kiosaki je u petak tvitovao da će sve, uključujući zlato, srebro i Bitkoin, pasti, navodeći da je više od 144.000 pojedinaca izgubilo posao u američkom IT sektoru 2022. godine, a 66.000 je otpušteno u 2023. godini.

On je takođe pomenuo navodnu katastrofalnu nesreću na Dan zaljubljenih, kako je predvidela kompanija Stansberry Research sa sedištem u Merilendu. Prema Kiosakiju, sve klase imovine, uključujući berzu, robu kao što su zlato i srebro, i tržište kriptovaluta, će implodirati.

Bez obzira na to, uverio je svojih 2,3 miliona pratilaca na Tviteru da će potrošiti „lažne“ dolare da bi stekao više zlata, srebra i bitkoina, nazivajući ih „pravim novcem“. Poznati autor je napisao:

“Ne paničite. Dobre vesti. Kupiću još zlata, srebra, Bitkoina, pravog novca sa lažnim $”.

Kiosaki je ranije objasnio da su zlato, srebro i Bitkoin „pravi novac“. U međuvremenu, američki dolar je „lažni novac“ jer „umesto da bude vezan za pravi novac“, što je slučaj sa zlatom, „bio je vezan za punu veru u Sjedinjene Države“.

Štaviše, autor je više puta rekao da nema poverenja u Bajdenovu administraciju, američko Ministarstvo finansija, Federalne rezerve ili Volstrit.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter