POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Kripto kitovi pomeraju 360 miliona XRP tokena u poslednja 24 sata

U poslednja 24 sata, Whale Alert, usluga veštačke inteligencije koja prati masovno kretanje novčića kroz blok-čejn, uhvatila je višestruke transfere uslužnog tokena Ripple, XRP, u i iz nepoznatih novčanika.

Najznačajniji pojedinačni transfer bio je 100 miliona XRP tokena iz Ripple novčanika na nepoznato odredište. Prema podacima Whale Alert-a, gruba procena ukupnog broja prenetih XRP tokena bila je 360 miliona, u vrednosti od preko 136 miliona dolara.

Prema podacima sa platforme za praćenje tržišta CoinMarketCap, XRP-ov 24-časovni obim porastao je za 18% nakon što su kripto trgovci kupili i prodali novčić u vrednosti od preko 1,1 milijarde dolara.
Neki kripto entuzijasti spekulišu da je povećana aktivnost oko Ripple-ovog tokena posledica nedavne presude o tužbi blokčejna sa američkim regulatorom za hartije od vrednosti.

Američki sud je 6. marta doneo odluku o zahtevima obe strane, odobravajući neke, a odbijajući druge, pri čemu ni tužilac ni tuženi nisu dobili prednost. S druge strane, kripto advokat Džon Diton je nedavno otkrio da se preko 12.000 vlasnika XRP-a pridružilo zahtevu za intervenisanje u tekućoj parnici između Ripple blockchaina i američke Komisije za hartije od vrednosti (SEC).

Diton je primetio da dok se 12.600 vlasnika XRP-a pridružilo zakonskom zahtevu za intervenciju, broj optuženih u slučaju Ripple od tada je porastao na preko 75.000.

Kripto advokat je otkrio brojke dok je odgovarao na tvit kripto entuzijaste, Richarda Hearta, koji je ohrabrio kripto zajednicu da stane uz Ripple u svojoj pravnoj borbi kako bi se izbeglo postavljanje lošeg presedana.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter