POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Kriptovalute sa najboljim učinkom ove nedelje

Mnogi altcoini imali su ogroman skok u utorak kada su objavljeni podaci o CPI.
Kralj kriptovaluta, Bitcoin, probio je otpor od 25.000 dolara nakon što su objavljeni podaci o inflaciji u SAD.

Štaviše, trgovci su pokazali svoju podršku AI kriptovalutama nakon lansiranja GPT4. Ovo je dovelo do povećanja cene ovih tokena. Iako su mnoge kriptovalute pokazale izuzetne performanse, nekoliko digitalnih novčića se izdvajalo među ostalima.

Hajde da pogledamo kriptovalute sa najboljim učinkom i razlog zašto su zaslužile mesto na ovoj listi.

Conflux (CFX)

Conflux (CFX) je jedna od blokčejn mreža koje omogućavaju laku izgradnju projekata u Aziji, fokusirajući se na povezivanje decentralizovanih ekonomija radi jačanja globalnog DeFi ekosistema. CFX token je na prvom mestu na ovoj listi jer je cena porasla na 0,2795 dolara, nakon što je doživeo porast od 48,87% u sedam dana. Međutim, obim trgovanja CFX-a je na 1.067.783.316 dolara, sa padom od 27,63% za 24 sata, što bi moglo ukazivati da se tražnja za ovim tokenom smanjuje.

Kosmos (ATOM)

ATOM se našao na listi 10 najboljih kriptovaluta za ovu nedelju. ATOM trenutno ima cenu od 13,13 dolara, što je povećanje od 25,37% za nedelju dana. U međuvremenu, ATOM ima tržišnu kapitalizaciju od 3,755,234,645 dolara sa skokom od 4% u jednom danu.

Tezos (XTZ)

Tezos zauzima deseto mesto u trci „kriptovaluta sa najboljim učinkom“ nakon što je pokazao zapanjujuće kretanje cena. Slično mnogim altcoinima, XTZ je takođe doživeo ogroman porast u utorak. U vreme izveštavanja, cena XTZ-a je 1,23 dolara, sa porastom od 26,40% za sedam dana. Štaviše, tržišna kapitalizacija je procenjena na 1,141,730,849 dolara sa porastom od 2% u 24 sata.

KAVA

KAVA je obezbedila četvrto mesto među najuspešnijim kriptovalutama za ovu nedelju. KAVA trenutno ima cenu od 0,9966 sa porastom od 11,41% za sedam dana. U utorak, KAVA je dostigla najvišu cenu od 1,21 dolara, ali je zatvorila na 1,12 dolara. 

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter