POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

M31 Capital pokreće Web3 investicioni fond od 100 miliona dolara sa dosadašnjim obavezama od 50 miliona dolara

Investicioni fond, koji je osnovao rani investitor bitkoina, rekao je da je trenutni tržišni ciklus prvi put u deceniji da su se cene i osnove tako divlje razišli.

Investiciona kompanija M31 Capital, fokusirana na kripto, pokrenula je novi investicioni fond posvećen Web3 kompanijama, dodatno podvlačeći pomeranje industrije ka decentralizovanim internet projektima.

M31 Capital Web3 Opportuniti Fund će uložiti do 100 miliona dolara u tokene projekte i mogućnosti privatnog kapitala u okviru Veb3, objavila je kompanija 4. oktobra.
U početku će fond ulagati u projekte izgradnje decentralizovane internet infrastrukture i aplikacija. Pretpostavlja se da će novo investiciono sredstvo biti „likvidni rizični fond“, struktura koja investitorima daje likvidnost nakon samo 12-mesečnog perioda blokade.

M31 je pojasnio da je već obezbedio 50 miliona dolara obaveza od investitora i da će prikupiti još 50 miliona dolara pre nego što fond ograniči na 100 miliona dolara.

Uprkos tekućem tržištu kripto medveda, u 2022. godini došlo je do proliferacije investicionih fondova posvećenih Veb3 projektima, što je jasan znak da investitori vide vrednost usred turbulencija. Web3 je ove godine dominirao interesom rizičnog kapitala.
Samo u drugom tromesečju, Web3 projekti su činili otprilike 42% svih pojedinačnih poduhvata u okviru blockchain prostora.

Nenaslovljeni dizajn 95
M31 Capital pokreće Web3 investicioni fond od 100 miliona dolara sa dosadašnjim obavezama od 50 miliona dolara 2

Kripto tržišta su pokazala visok stepen korelacije sa tradicionalnim akcijama tokom većeg dela 2022. godine, što je dovelo do toga da neki investitori spekulišu da su cene značajno odstupile od njihovih osnovnih vrednosti. Međutim, visoka korelacija sugeriše da bi kripto sektor mogao da se očekuje više kratkoročnih bolova dok centralne banke širom sveta pokušavaju da obuzdaju inflaciju.

Nejtan Montone, rani investitor bitkoina (BTC) koji je osnovao M31 Capital 2016. godine, rekao je da je trenutni ciklus kripto tržišta prvi put u deset godina da je „cena opala, dok osnove i rast prihoda skoro svakog dana dostižu vrhunske vrednosti svih vremena .”

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter