POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Meta dodaje nove alate kako bi pomogli kreatorima sadržaja da zarade novac na Instagramu

U nastojanju da pomogne kreatorima sadržaja da unovče svoje prisustvo na platformi društvenih medija, Meta Platforms je u sredu objavila da uvodi niz novih mogućnosti na Instagram, uključujući mehanizam za trgovinu digitalnim artefaktima.

Prema firmi, korisnici će uskoro moći da podrže kreatore kupovinom njihovih ne-zamenljivih tokena (NFT) direktno sa Instagrama.

Kompanija je najavila da će mala grupa američkih proizvođača testirati nove mogućnosti i dodala da ima ambicije da se brzo proširi na više nacija.

Dok se takmiči za talente sa TikTok-om i drugim platformama u vreme kada influenseri donose novac od oglašavanja na ove platforme, Meta uvodi više mogućnosti za korisnike da generišu novac na svojim aplikacijama za društvene medije.

Pored ove inicijative, Meta je najavila da će pretplate na Instagram učiniti dostupnim svim proizvođačima sa sedištem u SAD koji se kvalifikuju kako bi im pružili stabilniji izvor prihoda.

Počevši od Reels-a, takođe pokreće poklone na Instagramu, dajući kreatorima novi način da budu plaćeni od svoje publike.

Firma takođe uvodi profesionalni režim za Facebook naloge, omogućavajući kreatorima da zadrže svoj lični Facebook profil uz uspostavljanje javnog prisustva.

Izvor: Reuters

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter