POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

MetaMask uvodi NFT praćenje vrednosti portfelja sa novim partnerom

Kroz nedavno partnerstvo sa NFTBank-om, novi uslužni program za novčanik MetaMask će omogućiti korisnicima da prate vrednost svojih NFT kolekcija.

Korisnici najnovijeg MetaMask-ovog proizvoda će sada moći da prate vrednost svog portfelja nezamenljivih tokena (NFT). 2. novembra, dobavljač novčanika je predstavio novu funkciju koja će obezbediti ažurirane podatke o cenama za preko 5.000 NFT kolekcija koje MetaMask korisnici sada poseduju.

Kao posledica saradnje sa NFTBank, alatom za upravljanje portfoliom i mašinom za procenu vrednosti za NFT, novi uslužni program je sada dostupan.
NFTBank koristi algoritme mašinskog učenja za generisanje svojih projekcija, ažurirajući korisnike procenama cena za određene NFT-ove u okviru kolekcije.

U izjavi se tvrdi da pri određivanju vrednosti cene algoritam uzima u obzir faktore uključujući donju cenu, retkost i distribuciju ponude/traživanja.
Za ovaj alat (gadget) se kaže da pruža prognoze cena sa tačnošću većom od 90%.

“Potreba za razumevanjem odgovarajuće cene NFT-a postala je sve jasnija jer su mnogi na teži način naučili dramatičnu volatilnost NFT tržišta.”

Lansiranje nove ponude vrednosti portfelja poklapa se sa MetaMask-ovim stalnim naporima da unapredi svoje mogućnosti vezane za Veb3.

ConsenSis, blokčejn softverski startup, nedavno je najavio planove da obezbedi 2,4 miliona dolara godišnje za podršku razvoju decentralizovane autonomne organizacije MetaMask Grants (DAO). Zaposleni u MetaMask-u će voditi DAO i dodeljivati sredstva spoljnim programerima kako bi mogli da doprinesu ekosistemu.

Samo nekoliko nedelja pre lansiranja portfolio trackera, MetaMask je takođe predstavio još jednu funkcionalnost novčanika za svoje institucionalne korisnike.
Za institucionalne investitore NFT-a, najavio je nove kastodi usluge u partnerstvu sa Cobo NFT menadžmentom.

U prethodnom intervjuu za Cointelegraph, iz MetaMask Institutional su naveli da traže načine da osiguraju to da korisnici imaju pristup više obrazovanja i znanja pre upotrebe platforme.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter