POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Primećene ogromne transakcije na Bitcoin-u, Ethereum-u i Solani

Veliki investitori kriptovaluta, poznati kao “kitovi” (whales), nedavno su započeli značajne transakcije u više digitalnih valuta, izazivajući primetne promene na tržištu digitalnih sredstava.

Neki od glavnih “kitova” su pokrenuli transakcije u vrednosti od stotinu miliona dolara u kriptovalutama. Ove transakcije obuhvataju različite digitalne valute, uključujući Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH), kao i nove platforme poput Solane (SOL) i Chainlinka (LINK), ali i meme kriptovalute poput Shiba Inu (SHIB).

Prema izveštaju Whale Alert, platformi za praćenje velikih kripto transakcija, jedan neidentifikovani investitor je prebacio ogromnu sumu od 14.159 BTC, što iznosi oko 421,7 miliona dolara, sa jednog nepoznatog digitalnog novčanika na drugi. Još jedna značajna transakcija uključuje prenos 1.881 BTC (55,9 miliona dolara) na Coinbase.

Pored toga, obratila se pažnja i na značajne transakcije koje uključuju Ethereum i Solanu. Ethereum je imao transfer vredan 51,6 miliona dolara, dok je Solana imala nešto veći transfer od 53,9 miliona dolara.

Podaci Whale Alert-a otkrili su da je prebačeno čak 27.366 ETH sa Binance.US, američkog odeljenja najveće svetske kripto berze, u nepoznat novčanik.

Takođe, zabeležen je prenos 2.000.000 SOL sa Binance-a na anonimni novčanik. Još 409.823 SOL ($10,3 miliona) je vraćeno na Binance iz nepoznatog novčanika.

Interesantni pokreti su viđeni i sa Shiba Inu i Chainlink, decentralizovanim mrežama. Prema podacima, preneto je ogromnih 2.416.836.656.676 SHIB ($18,7 miliona) sa Binance.US na skriveni novčanik, dok je 3.743.238 LINK ($29,9 miliona) preneto sa jednog skrivenog novčanika na drugi.

Iako razlozi iza ovih transakcija ostaju nepoznati, ove velike transakcije neizbežno utiču na ponašanje tržišta i vrednovanje ovih digitalnih sredstava.

Izvor: Investing.com

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter