POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Reddit se priprema da lansira četvrtu generaciju kolekcionarskih avatara na Polygon platformi

Uprkos padu u NFT industriji, Reddit i dalje privlači nove vlasnike digitalnih kolekcionarskih predmeta izdatih na blockchain-u.

Društvena medijska platforma Reddit nastavlja istraživanje digitalnih kolekcionarskih predmeta uprkos značajnom padu u industriji nepotpunih tokena (NFT).

Prema zvaničnom saopštenju na r/CollectibleAvatars, Reddit će lansirati najnoviju seriju kolekcionarskih avatara 26. jula. Prema izveštajima sa društvenih mreža, nova kolekcija će biti dostupna od 15:00 istočnog vremena.

Nazvana “Retro Reimagined”, nova Reddit kolekcija će biti četvrta generacija kolekcionarskih avatara koja će biti lansirana od kada je platforma započela ovaj projekat u julu 2022. Slično kao i prethodne generacije, najnovija kolekcija će biti izdata na Polygon blockchain-u i biće dostupna za decentralizovanu trgovinu i prodaju putem trećih strana.

fb56e08f 7497 4652 866a 526bf10c2f72
Najava za Reddit-ove Gen 4 kolekcionarske avatare. Izvor: Reddit

Nova kolekcija kolekcionarskih avatara donosi nove dizajne od novih i postojećih kreatora, uključujući nedavno pridružene Cool_Cats_NFT i Micah Johnson.

Cool Cats je značajan NFT projekat podržan od strane giganta industrije Animoca Brands. Cool Cats NFT-ovi su lansirani u julu 2021. godine i sastoje se od 9.999 crtanih mačjih avatara. Projekat baziran na Ethereum-u do sada je generisao oko 388 miliona dolara vrednosti NFT prodaje, prema podacima sa CryptoSlam.

Osim toga, Reddit je obećao da će uvesti promene u svoju prodavnicu kolekcionarskih predmeta koja će biti dostupna direktno u odeljku za uređivanje avatara na Reddit-u. Trenutno, prodavnica sadrži niz avatara iz Gen 3 serije, pri čemu su mnogi cenjeni po ceni od 4,99 dolara. Gen 3 serija je lansirana u aprilu 2023. godine.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter