POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

SHIB tim najavljuje nove SHIB-tematske „hladne“ novčanike

Juče je Shiba Inu tim na Twitter-u podelio najavu o predstojećoj dostupnosti Tangem hladnog novčanika u pretprodaji 29. maja 2023. Lucie, SHIB specijalista za marketing, takođe se javila posebnim tvitom, naglašavajući pristupačnost i jednostavnost korišćenja ovih novčanika za SHIB ljubitelje.

Na Tviteru su dalje istaknute ključne prednosti Tangem novčanika, pokazujući njegovu pouzdanost i sigurnost kao neke od istaknutih karakteristika. Sa robusnim Samsung elementom, novčanik je dizajniran da izdrži ekstremne temperature u rasponu od -35 do 50 stepeni Celzijusa tokom 50 godina.
Njegov IP68 sertifikat potvrđuje njegovu izdržljivost.

Pored toga, Lucie je istakla činjenicu da je bezbednost glavni prioritet sa Tangem novčanikom, što je dokazano njegovom EAL6+ sertifikacijom i NFC tehnologijom, koja efikasno štiti korisnike od sajber napada. Za dodatni mir, novčanik nudi opciju rezervne kartice, čime vas osigurava da nećete izgubiti pristup svojim kripto sredstvima.

Uprkos ovoj uzbudljivoj najavi za SHIB, CoinMarketCap je pokazao blagi pad cene meme novčića od 1,02% u poslednja 24 sata. Kao rezultat toga, SHIB koin se trgovao po ceni od 0,000008689 dolara, pozicionirajući svoju cenu između dnevnog maksimuma od 0,00000882 dolara i dnevnog minimuma od 0,000008526 dolara.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter