POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Shibarium dostigao 1 milion novčanika!

Aktivnost na mreži Shibarium je eksplodirala uprkos padu cene SHIB-a od više od 20% od turbulentnog lansiranja sloja-2 mreže.

Ukupan broj novčanika na nedavno lansiranoj Shibarium mreži, premašio je brojku od 1 milion u eksponencijalnom rastu od njenog ponovnog pokretanja.

U kratkom periodu je dodato najmanje 900.000 novčanika od ponovnog pokretanja Shibariuma 28. avgusta, a samo dve nedelje nakon što je Shibarium mreža prvi put postala dostupna.

Gotovo 100.000 transakcija izvršeno je do 3. septembra, sa vrhuncem aktivnosti od 132.000 transakcija postavljenih 25. avgusta.

Iako je aktivnost na mreži eksplodirala, ukupna vrednost na Shibarium mreži još nije značajno porasla. 

U svom blog postu, razvojni tim Shibariuma napomenuo je da trenutno sarađuju sa nekoliko trećih strana.

Pored toga, tim je najavio planove za odricanje od ugovora o tokenu Bone (BONE) i dodao da planira da u narednim nedeljama dodaju više validacionih čvorova na mrežu.

Od 1. septembra, korisnici Shibariuma mogli su da koriste Shiba Inu, Bone, Leash i mnoge druge tokene dostupne na Shibarium mreži da bi pozajmili i uložili tokene kako bi zaradili nagrade.

Iako su se mnogi vlasnici Shiba Inu nadali naglom skoku cena različitih tokena u Shiba Inu ekosistemu nakon lansiranja Shibariuma, cena SHIB, BONE i LEASH tokena nije videla očekivani rast.

Vrednosti preostalih tokena u Shiba Inu ekosistemu nisu mnogo bolje prošle. Cena BONE-a je pala 15% u poslednjih 14 dana dok je LEASH pao 14,2% u istom vremenskom periodu.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter