POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Twitter pravi partnerstvo sa eToro koje će omogućiti korisnicima da trguju akcijama i kriptovalutama

eToro, kompanija za trgovanje finansijskim instrumentima, udružila se sa Twitter-om kako bi korisnicima omogućila pristup finansijskim sredstvima, uključujući akcije i kriptovalute, izvestio je CNBC.
Korisnici Tvitera takođe mogu da vide tržišne grafikone i trguju imovinom na eToro-u kroz novu funkciju u aplikaciji.

Twitter-ova funkcija „cashtags“ omogućava korisnicima da vide podatke o trgovanju u realnom vremenu sa TradingWiev-a za indeksne fondove kao što je S&P 500 i akcije kao što je Tesla.
Korisnici mogu da traže simbol tikera sa znakom dolara, a aplikacija će prikazati informacije o ceni sa TradingWiev-a preko API-ja.

Prema portparolu eToro-a, funkcija Tvitter cashtags će pokriti širi spektar instrumenata i klasa sredstava kroz njihovo partnerstvo.

Pored toga, korisnici mogu da kliknu na dugme „pogledaj na eToro“, koje će ih usmeriti na eToro platformu, omogućavajući im da kupuju i prodaju imovinu. eToro koristi TradingViev kao svog partnera za tržišne podatke. Štaviše, izvršni direktor eToro-a, Joni Asija je dodao:

“Kako smo u poslednje tri godine izuzetno rasli, videli smo da sve više naših korisnika komunicira na Tviteru [i] se obrazuje o tržištima.
Asija je takođe navela da Tviter pruža kvalitetan sadržaj u realnom vremenu o finansijskoj analizi i globalnim događajima. Partnerstvo će omogućiti eToro-u da dopre do nove publike i poveže brendove Tvitter-a i eToro-a.”

Prema rečima izvršnog direktora, „Fintwit“ ili finansijski Tviter je rastući trend u aplikaciji, koji mnogi koriste da pronađu najnovije vesti i ažuriranja imovine. Tviter je odigrao ključnu ulogu u bumu maloprodaje u 2021.

Takođe je vredno napomenuti da je od dodavanja podataka o cenama za $Cashtags u decembru 2022. godine bilo preko 420 miliona pretraga za Cashtags u 2023. godini, u proseku oko 4,7 miliona dnevno.

Izvor: Coin Edition

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter