POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Voyager prodaje kripto imovinu preko Coinbase-a! 

Od 14. februara, Voyager je skoro svakodnevno slao kripto sredstva na Coinbase, navodi blokčejn analitičar Lookonchain.

Voyager Digital, centralizovana finansijska platforma (CeFi) koja je podnela zahtev za bankrot u okviru poglavlja 11 u julu 2022, navodno prodaje imovinu preko Coinbase kripto menjačnice. Podaci na blokčejnu sugerišu da je Voyager dobio najmanje 100 miliona dolara u USD Coin-u (USDC) za tri dana, počev od 24. februara.

Istraga pokazuje da je Voyager prebacio milione dolara koristeći nekoliko kriptovaluta, uključujući Eter (ETH), Shiba Inu (SHIB) i Chainlink (LINK).

Lookonchain je otkrio da Voyager koristi 23 tokena u vrednosti od preko 100 miliona dolara. Slika ispod prikazuje listu tokena sa njihovom vrednošću u američkim dolarima. Međutim, Coinbase još nije odgovorio na Cointelegraph-ov zahtev za komentar kako bi potvrdio legitimnost tvrdnje.

1c7c0d62 232a 491a b36c 2f059d323d7c
Spisak tokena koji prodaje Voyager na menjačnici Coinbase Izvor: Lookonchain

Uprkos rasprodaji, Voyager drži skoro 530 miliona dolara u kriptovalutama, sa najvećim udelima u Eteru (276 miliona dolara) i Šiba Inu (81 milion dolara).

Usred navodne rasprodaje fondova, Komisija za hartije od vrednosti i berze Sjedinjenih Država (SEC) usprotivila se potezu Binance-a da kupi imovinu koja pripada Voyager-u od preko milijardu dolara.

U podnesku od 22. Februara, podnetom američkom stečajnom sudu za južni okrug Njujorka, naglašava se zabrinutost u vezi sa zakonitošću i sposobnošću da se preduzme planirano restrukturiranje imovine putem akvizicije. Takođe se postavlja pitanje da li dužnici Voyagera mogu da povrate deo svoje imovine nakon bankrota firme.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter