POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Web3 daje priliku kreatorima na tržištima u razvoju, kaže izvršni direktor kompanije Faro

Mehmet Eriilmaz je rekao da Web3 otvara mogućnosti za kreatore da na pravi način prikažu svoju kulturu kroz filmove i muziku.

Dok je industrijom zabave i produkcije i dalje prvenstveno dominira Zapad, emisije poput Igre lignji pokazuju priliku za nezapadne produkcije da polete na međunarodnu scenu.
Uz izvesnu pomoć Web3, kreatori na tržištima u razvoju mogu da pronađu put do veće scene, smatra stručnjak za industriju zabave.

U intervjuu za Cointelegraph, Mehmet Eriilmaz, izvršni direktor Web3 tima Faro Company fokusiranog na zabavu, podelio je svoja razmišljanja o tome kako Web3 može doprineti razvoju zabave u zemljama u razvoju. Prema rečima izvršne vlasti, medijske i zabavne kompanije su mučene od strane čuvara vrata, koji često nisu uspevali da na pravi način predstavljaju druge kulture.
On je objasnio da:

„Ovo isključenje ne samo da odražava vrstu priča koje se pričaju, već i zabranjuje da se ispriča potpuna priča. Kao društvena bića, svi se osećamo potvrđeno u sopstvenoj vrednosti tako što vidimo da se odražavamo na ekranu.”

Ovde na scenu stupa Web3. Eriilmaz je rekao da Web3 može pružiti onima sa tržišta u razvoju jednaku priliku da na pravi način prikažu svoju kulturu svetu kroz filmove i muziku. On je rekao da:

„Web3 daje kreatorima i proizvođačima na tržištima u razvoju šansu da izjednače uslove za igru, zaobilazeći visoko centralizovane postojeće strukture finansiranja i donošenja odluka.“

Izvršna vlast veruje da se budući medijski pejzaž može revolucionisati decentralizovanim mrežama, pametnim ugovorima i tehnologijom tokena. To je zato što Web3 tehnologija omogućava frakcionisanje investicija, omogućavajući svima da postanu suvlasnici sadržaja.

Eriilmaz je takođe istakao da Web3 pokreće početak onoga što on opisuje kao vlasničku ekonomiju koja koristi tehnologiju za distribuciju ekonomske vrednosti globalnoj zajednici.

Izvor: Cointelegraph

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter