POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

XRP (Ripple) iznenađujuće stabilan, a evo i zašto

Trenutno, XRP se održava iznad ključne linije od 200 dana EMA, nivoa koji se pretvorio u dinamičku liniju podrške. Ova ključna linija, smeštena otprilike na 0,55 dolara, trenutno je bojište gde se odvija kratkoročna sudbina XRP-a.

U poslednjim danima, cena XRP-a karakteriše borba da prevaziđe niz lokalnih nivoa otpora. Značajno odbijanje dogodilo se oko 0,63 dolara, što je dodatno doprinelo priči o imovini pod pritiskom. Bez obzira na ova odbijanja, sposobnost imovine da ostane iznad 200-dnevne EMA sugeriše na osnovnu snagu i potencijal za rast.

Oporažavajući pristup tržišta prema XRP-u može se pripisati različitim faktorima, uključujući nedostatak upotrebe za XRP i lošu izvedbu tokom 2023. Međutim, prošlost je pokazala da XRP može brzo preći iz potlačenih stanja u snažne bikovske trke, često iznenađujući mnoge.

Za scenarij u kojem se nastavlja rast XRP-a, esencijalno je da token zadrži svoj položaj iznad 200-dnevne EMA. Ako se ovaj nivo održi, može poslužiti kao trampolin za buduće pokušaje bikovskog tržišta. Odlučno zatvaranje iznad ove pokretne sredine moglo bi podstaći poverenje investitora, potencijalno vodeći ka izazovu nedavnog otpora na 0,63 dolara. Probijanje i zadržavanje iznad ovog nivoa moglo bi signalizirati preokret trenda i otvoriti put XRP-u da cilja više otpore, možda oko područja od 0,70 do 0,75 dolara.

Izvor: U.Today

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter