POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Za ljubitelje video igara – Amazon donosi fantastičnu igru ‘Warhammer 40,000’ na ekrane

Amazon.com će doneti popularnu fantastičnu igru Warhammer 40.000 na filmske i televizijske ekrane, nakon što je jedinica za sadržaj tehnološkog giganta postigla dogovor sa grupom Games Workshop Group, saopštio je britanski kreator igara u petak.

Ugovor, čiji finansijski detalji nisu otkriveni u izjavi Games Workshop-a, naglašava nastojanje Amazona da iskoristi bum striminga i preuzme posao rivalima uključujući HBO Max i Netflix.

Takođe prati skupu Amazonovu seriju J.R.R. Tolkinovih romana i to “Gospodar prstenova” – “Prstenovi moći”, koji su u septembru zabeležili rekordni debi za seriju Prime Video.

Kompanija Games Workshop sa sedištem u Velikoj Britaniji saopštila je da će Amazon razviti svoju intelektualnu svojinu u filmsku i televizijsku produkciju, dodajući da će takođe dodeliti prava na prodaju američkoj kompaniji, počevši od univerzuma Warhammer 40.000.

Amazon nije odmah odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.

Games Workshop pravi stone fantazijske i futurističke borbene igre, uključujući „Warhammer 40,000“, smešten u 41. milenijumu.

U izveštajima medija u petak se navodi da bi glumac Henri Kavil mogao da glumi u novom projektu, dan nakon što je potvrdio da se neće vratiti kao „Supermen” u DC univerzum i nakon što je napustio ulogu i postao „Geralt od Rivije” u Netflix-ovom „Witch”. .

Rojters nije mogao odmah da potvrdi ovu vest.

Izvor: Reuters

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter