POSTANI FOREX TREJDER – POGLEDAJ KURS

Pretraga
Close this search box.

Bitkoin skočio- Evo šta kažu analitičari, da li će se rast nastaviti?

Bitkoin

Bitkoin skočio na 26.447 USD- da li će opstati na ovoj ceni?

Prema najnovijim podacima, Bitcoin se trguje po ceni od otprilike 26.447 dolara. U proteklom mesecu, kriptovaluta je pokazala znakove oporavka, a trenutni nivo cene ukazuje na snažan uzlazni momentum. Akumulacija od strane adresa velikih igrača (tzv. kitova i ajkula) ukazuje na bullish sentiment među značajnim vlasnicima, što često služi kao preteča šireg tržišnog rasta.

Šta pokreće cenu? Akumulacija kitova: Činjenica da ključne adrese velikih igrača akumuliraju Bitcoin je snažan pokazatelj poverenja u ovu imovinu. Ovi veliki vlasnici imaju moć da utiču na tržišne trendove, a njihova kolektivna kupovina predstavlja bullish znak.

Sentiment tržišta: Opšti sentiment na tržištu izgleda pozitivno, sa investitorima koji pokazuju obnovljen interes za Bitcoin. To može biti posledica različitih faktora, uključujući geopolitičke napetosti i strahove od inflacije, što tradicionalno navodi ljude da se okrenu “sigurnim lukama” kao što su kriptovalute.

Tehnički indikatori: Iako tehnička analiza nije 100% pouzdan način za predviđanje kretanja cena, trenutni nivoi cena i trgovački obroci sugerišu da Bitcoin može biti spreman za još jedan rast.

Budući izgledi S obzirom na trenutni i obnovljeni interes velikih vlasnika, ne bi bilo iznenađujuće da Bitcoin testira nove nivoe otpora u narednim nedeljama. Međutim, kao i uvek u svetu kriptovaluta, važno je obaviti sopstveno istraživanje i oprezno postupati.

U tekstu ispod smo objasnili zašto rast cene na 31.000 usd nije održiv.

Autor članka:

Pretraga

Podržite naš rad

Pridružite se Finansijski Putokaz zajednici i budite u toku sa svim novostima iz sveta finansija.

Najnoviji članci

Newsletter